lele i kuku meni !
Znao sam da ce da bude nekakva poturaljka ali ovo je vec organizovan nasrtaj na nejac u olicenju PILETA Sofronija tek uclanjenog sakupljaca satova.
Pucaj desnim metkom, bice mi lakse
Hvala Neso
posle ovakvog nastupa pistoljasa nema nazad, pa koliko se izdrzi
Hvala Sky,
bas dobar beli Vostok. Dao si mi zadatak ....
sto se artiljerije tice, ona nas je i spojila i dovela nekim cudnim putevima na ovaj forum, ali cemo, kao sto sam vec napisao, preci na miroljubive dekoracije ...
Sofronije
Vrlo lepa kolekcija u kojoj nema ništa skromno,a svakako to nije tvoj ukus za satove
ZAJEDNO SMO SKUPA!
VladanP
moj prvi kriterijum je da mi se sat svidi. Posto je o ukusima neuputno raspravljati, onda je nebitno sta ja pod tim "svidi" podrazumevam. Za bar polovinu iz ove tzv. zbirke je bilo potpisivanje kao u F1 kada sam ih video u ponudi. Neki su nasli sebi tu mesto zbog malo podsecanja .. Malo je i tvog uticaja na selektovanje narednih opredeljenja pa eto 4R37 mehanizam, u nekom Seiku poput SSA003K, bi da pocne da pravi drustvo bacuskama. Jos uvek istezem vrat za Raketu Pilot i tako ...
Simo
ja sam prvi neoprezno zakoracio u zabranu onom slikom i jos jedno izvinjenje ako je to napravilo problem forumu ili povredilo nekoga od clanova. Gvozdjurija napunjena i odlozena.
Hvala za izvod iz Pravilnika. Ja taman pripremio katanu da se slika sa onim 4R37 ali ce se bude miran.
Ok, vracamo cevke u futrole.
slike polota blue angels su ovde vec vidjene, a ja ga , gle cuda, kupio bas od clana foruma koji ga je tada prodavao, pa necu da ih ponavljam. slike cu da postavim kada za poljot stigne providni poklopac kucista, sto ce da bude zanimljivo. zbog toga ovo i pisem. jedino mesto gde mi je palo na pamet da ima tih poklopaca je poljot23.de pre par noci me nesto napala nesanica, i ja se obratim postovanom herr campmannu mailom, opisem sta imam, sta hocu, i kako mislim to da izvedem ( placanje me mucilo, srbija, no pay pall, no internet placanje, samo lova na sunce ). poucen nekim ranijim obracanjima recimo vitanovu, posle cega sam odustao i od pisanja mailova a i od kupovine komandirskog k - 34, nisam ocekivao bas nista. eeee tu smo, her campmann je svaba, pa kad sam sledecg jutra ukljucio komp odgovor na mail, vrlo ljubazan i nikako kratak je vec stigao. za herr campanna sve pohvale, a fotke ( guns free fotke, bez panike ) kad stigne poklopcic.
Jako lepa kolekcija bacuski...Strela je
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Oho, G-din Kampmann uklavirio sta se desava na oglasima.
Cena Strele skocila za 60 eura kod njega. Serija pri kraju pa se okolnosti koriste
Bookmarks sajtovi