-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Slike ruskih satova
Uf, ne znam tačno kako će ovo biti protumačeno, nikako ne bih da omalovažavam, ali ću ipak izneti svoje mišljenje o satu. Koliko je sam sat plaćen, ne znam, ali znam da je tzv hibrid, sastavljen od više satova. Kazaljke nisu od tog modela, a i cifer i kutija ne pripadaju istom modelu. Uglavnom, evo slike originalnog modela:
Prilog 33568
U svakom slučaju, pozdravljam kupovinu ovakvih, i uopšte drugih modela ruskih satova, samo bi se trebalo malo raspitati pre eventualne kupovine, to bi bio moj savet. Tim pre što je danas mnogo prodavaca koji prodaju tzv hibride. Bar sam ja to naučio na teži način, kad sam tek počinjao sa sakupljanjem satova. :yes4:
-
Dopuna: ovaj deo u vezi raspitivanja pre eventualne kupovine je posebno bitan, tim pre što je član prešao ukupno 1000km da bi došao do sata.
-
Apsolutno se slazem sa majstorom 98.Puno je onih koji pakuju satove po principu: 2u1,3u1,4u1....svasta u1;a ovamo ga "zavuku" sa cenom pa posle niti imas sat kako treba niti imas pare a najgore od svega je razocaranje! Zato drugovi..polako,sirom otvorite oci i...oprezno.Pozdrav!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
e kakvih sam se ja sve krseva nakupovo al to izgleda mora tako.mora sam da platis skolu dzaba prica.a olos to koristi.evo ga i moj budilnik Prilog 33760
-
pozdrav!
ja sam kriv sto vam nisam predao svu informaciju. dosta putujem i kad imam vremena obavezno udjem u formu da vidim fotografiju nekog sata ili procitam nesto interesantno..naime, hibrid, kako ga zovete ovde sam dobio kao "dodatak" kad sam kupio vintaznu omegu. posto je ovo forum ruskih satova, nemam pravo da postavim fotografije omege ovde. kad nadjem gde mogu da ih postavim, odmah stavljam i delim sa svima fotke i kratki izvestaj..
inace, sve satove koja ja kupujem ovde gde zivim, u ukrajni, uzimam samo kod proverenih ljudi kod kojih sam mnogo stvari uzeo i istim prodao mnogo satova..oni sami se boje svakakvih prodavaca i tri puta proveravaju svoju robu pre nego sto je kupe ili prodaju...
postovanje,
zeljko
-
-
O.k. to vec menja pricu (prema tebi) ali ostaje za ostale manje iskusne clanove.A sto kaze jagos,cega sam se sve nakupovao pa cak i sad (doduse vr.retko) umem da se zaletim i da se zaj...! Ali to je normalno kad su strast i ljubav (bez obzira na "objekat":D) u pitanju.Treba uzivati u satovima i od 100 din. i od 100.000 evra.Veliki pozdrav!
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Odlican Luch:thumbup:
Jedan od retkih ruskih proizvodjaca, kog nemam. Nekako nikad nisam uspeo da naidjem na lepo ocuvan;)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
jos jedan da ne bude bedanPrilog 39052 LUC