Prilog 42433
Ево друже електроникиног типа врло сличног оном којег имам у колекцији (разлика је у томе што мој има ребрасту површину кућишта) и наравно, није у одличном стању.
Prilog 42433
Ево друже електроникиног типа врло сличног оном којег имам у колекцији (разлика је у томе што мој има ребрасту површину кућишта) и наравно, није у одличном стању.
Единый, могучий Советский Союз!
Elektronika (3) - NHT Watches
Ове Електронике не могу да се пренесу (заштићене фотографије), али обавезно их погледајте. Човек у колекцији има ретку варијанту наранџасте Електронике 5, а лед модел је прилагодио у флеш моду и тај труд такође треба видети, као и целу његову изузетну колекцију. Уживајте.
http://forums.watchuseek.com/f97/slava-monster-2427-a-539339.html
Слава звана "Монструм" (колекционари је заиста зову тако), према мом укусу апсолутни врх дизајна ручног сата СССР. Механизам аутоматика 2427, 27. рубина, мотор за тенк у свом тенку. А на циферблату који је невероватна холограмска површина карбон пластике са холограмским пругама. Већ сам писао о њој, да се не понављам.
Poslednja ispravka: babaideda (3.11.2012. u 22:33)
Три прелепе лед Електронике у савршеном стању.
Колекционар је поставио још неколико лепих комада на свом блогу:
Elektronika Watches
http://www.svetsatova.com/forum/atta...tova-w-008.jpg
Кад вам се већ толико допада монструм, да вас упознам с мојим монструмом
Dobar je, cak imas i originalnu narukvicu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ево једног ЗИМ сата с механизмом Електронике.
Него, кад сте се већ заинтересовали за Електроника сатове, ево вам добар линк о њиховој историји:
elektronika
Уосталом, погледајте дигитални музеј совјетске електронике и нађите фотографије свих типова електронских сатова СССР:
������ ������. ���������-����� ������������� �������� �����������.
Односно лњеинградски музеј:
Soviet Digital Electronics Museum -- Melody 55b electronic watch -- Мелодия 55Б -- Коллекция советской цифровой электроники
Clan Nesa, je vec odradio odlican tekst o elekronici
Sovjetski digitalni satovi - kratak istorijat - Blogs - Satovi - Svet Satova
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Видео сам, али ја упућујем на ово због великог броја фотографија, у складу с темом. А ради се о сајтовима с којих не могу да се пренесу фотографије.
У ствари, сурфујем у потрази за сатовима Електроника, јер тражим фотографију сата са зеленим цифером. Знам да постоји, видео сам, али на интернету је нема нигде. Па успут, реко, да обогатим и форум.
Bookmarks sajtovi