Iz nekog podruma, Jurijevog ili sličnog :laugh:
Printable View
Iz nekog podruma, Jurijevog ili sličnog :laugh:
Meni se ovaj mnogo sviđa:
Prilog 50779 Prilog 50780
:drool: :drool: :drool:
Ruski fortis-zvonar, da ga tako nazovem :thumbup:
...ma imaju zanimljivih modela, ali su mi skroz sumljivi. Pa pazi ovo , meni bar liči na opasan after (ili frank) ....
Prilog 50781 RUSSIAN-WATCHES.INFO - Poljot Sturmanskie chronograph watch 3133 Titanium
Pazi kad nisam primetio da je made in sssr. Sad ga jos vise zelim :) Da li je to zapravo NOS ili je NOS samo cifer? (mislim mozda je negde zaostalo u nekom budzaku par miliona komada pa resili da ih ugradjuju dok ne potrose) :D
Da, secam se kad si se raspitivao za ove ''podmornicare'' sa znakom koji neodoljivo podseca na naci orla :) (kakav fail.)
Mnogo su zanimljivi ovi Rusi, mozes za male pare krasno da se zabavis :) Da modujes, izigravas dr. Frankenstajna, da jednostavno uzivas u dizajnima cifera (naravno, na jedan veoma, veoma specifican nacin)...
Ozbiljno sam razmisljao o Poljot-Fortisu. Odbija me malo b-uhr dizajn sa datumom i sto je automatik. (tek dodatak ''zvonece'' komplikacije je show, ali mozda mu upravo to daje draz?!) :)
Vidim da salju finskom postom i da je siping 10 jura (ako sam sve dobro proucio). Cim vratim pare Bakiju, kuoujem Arktiku, a onda mozda i Antarktiku....
... ja nešto i nisam preterano oduševljen tim ruskim "redizajniranim" Fortis-ima . :dontknow:
Baki, koliko sam video koriste raketine mehanizme, a nemam pojma ko ih slapa.
Najverovatnije 2623.H i 2628.H
Anbeast, Mozda ih i prave sa tim natpisom, ne verujem da im je bas toliko ostalo cifera(mada se kod njih nikad ne zna).
Mozda su stvarno napravili par miliona;)
Eh vec dugo merkam te 24h raketice, bas sa tog sajta, ali me muci kako da narucim, posebno s obzirom da nisam video da je iko od clanova narucivao preko tog sajta. :(
@StariAs: Izgleda da je nemaju na stanju. Nema dugmeta ''stavi u korpu'' pored vecine njih. Poslao sam im mejl pre jedno nedelju dana, ali nikakvog odgovora ne dobih.
Pazite ovo cudo :D
Elektronika 59b:
Prilog 53042
Vidi ovo;) Komemorativni model Soyuz-Apollo
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps1b8e7d2b.jpg
I sovjeti su "svoč" za trku imali:
Prilog 53112Prilog 53113Prilog 53114