Iz nekog podruma, Jurijevog ili sličnog
Iz nekog podruma, Jurijevog ili sličnog
...ma imaju zanimljivih modela, ali su mi skroz sumljivi. Pa pazi ovo , meni bar liči na opasan after (ili frank) ....
RUSSIAN-WATCHES.INFO - Poljot Sturmanskie chronograph watch 3133 Titanium
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pazi kad nisam primetio da je made in sssr. Sad ga jos vise zelim Da li je to zapravo NOS ili je NOS samo cifer? (mislim mozda je negde zaostalo u nekom budzaku par miliona komada pa resili da ih ugradjuju dok ne potrose)
Da, secam se kad si se raspitivao za ove ''podmornicare'' sa znakom koji neodoljivo podseca na naci orla (kakav fail.)
Mnogo su zanimljivi ovi Rusi, mozes za male pare krasno da se zabavis Da modujes, izigravas dr. Frankenstajna, da jednostavno uzivas u dizajnima cifera (naravno, na jedan veoma, veoma specifican nacin)...
Ozbiljno sam razmisljao o Poljot-Fortisu. Odbija me malo b-uhr dizajn sa datumom i sto je automatik. (tek dodatak ''zvonece'' komplikacije je show, ali mozda mu upravo to daje draz?!)
Vidim da salju finskom postom i da je siping 10 jura (ako sam sve dobro proucio). Cim vratim pare Bakiju, kuoujem Arktiku, a onda mozda i Antarktiku....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
... ja nešto i nisam preterano oduševljen tim ruskim "redizajniranim" Fortis-ima .
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki, koliko sam video koriste raketine mehanizme, a nemam pojma ko ih slapa.
Najverovatnije 2623.H i 2628.H
Anbeast, Mozda ih i prave sa tim natpisom, ne verujem da im je bas toliko ostalo cifera(mada se kod njih nikad ne zna).
Mozda su stvarno napravili par miliona
Poslednja ispravka: RUS (23.12.2012. u 21:33)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Eh vec dugo merkam te 24h raketice, bas sa tog sajta, ali me muci kako da narucim, posebno s obzirom da nisam video da je iko od clanova narucivao preko tog sajta.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Vidi ovo Komemorativni model Soyuz-Apollo
Poslednja ispravka: RUS (7.1.2013. u 15:13)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi