Hvala na predlozima,moja ideja je bila da nadjem kais sa cicak trakom maslinasto zelene boje.
Mozda mi ideja ide malo u kic?
Hvala na predlozima,moja ideja je bila da nadjem kais sa cicak trakom maslinasto zelene boje.
Mozda mi ideja ide malo u kic?
Ne znam sta da ti kazem.
Probaj, stavi na sat, pa vidi kako izgleda.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pogledaj više modela kaiša, jer sve što smo napisali su osnovne ideje. Debljina konca, kaiša ili tekstura mogu da učine mnogo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Кад смо ушли у систем летњег и зимског рачунања времена, мој деда је поред старог векера поставио још један сат, како би знао колико је сати "по старом", а колико "по новом" времену. Бабин брат је, кад дође из Аустралије у завичај, такође носио два сата на руци. Један је мерио време у нашој временској зони, а други у Аделаиди, где су му остали жена и син. Сасвим логично би било претпоставити како је личност на фотографији мобилисана у удаљеном крају света, а пошто су и тад постојале временске зоне, желео је да зна колико је сати у његовом родном крају, а колико у Берлину, где мора да буде. Уосталом, можда се заветовао палом другу да његовој породици преда бар сат кад наступи мир. Много је било таквих случајева, сувише много да би неко малициозно објашњење било вероватно.
Единый, могучий Советский Союз!
zidni šturm je ekstra....super ideja....
LEMI
to zavisi od vas,vrednost sata je 10 eura u ispravnom stanju,delova ima skoro svaki časovničar,tako da odlučite sami....
LEMI
Konacno sam uspeo da ga dovedem u zeljeno stanje.
Odlicno izgleda
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi