Nije neki kvalitet fotografije ali ono što je na njoj u prvom a i u drugom planu je :top:
Prilog 97521
Printable View
Nije neki kvalitet fotografije ali ono što je na njoj u prvom a i u drugom planu je :top:
Prilog 97521
Super sky....:thumbsup: svi su za 10 ali da ti budem iskren onaj prvi s leva bi ugradio pored kreveta :adore:
Уградио поред кревета...? Ма спавао бих у кревету с њим!
I neka netko sada kaze da Amfibija nije fotogenicna
Prilog 98553
Prilog 98554
Prilog 98555
Prilog 98556
Prilog 98557
Prilog 98558
Uuhhh... odlične fotke , pogotovu prva :drool:
Prelep sat,odlicne fotke.
Odlicne fotke Mario, a sad je takodje prva liga.:thumbup:
Prilog 98758
......
Prvo da pozdravim forumase koji pisu na ovoj temi i da im se za zahvalim sto su, podijelivsi svoja iskustva, znanje, ali i gomilu fantasticnih fotografija, od ove teme napravili pravo uzivanje za svakog ljubitelje ruskih satova.
Odmah cu priznati, i znam da ce sad mnogi da pozele da mi nabiju tastaturu u lobanju :laugh:, da nisam neki veliki ljubitelj Vostokovih Komandirskie modela (pa tako ni Amfibije), i to samo iz jednog jedinog razloga - bezela koji nikada nisam mogao svariti.
Ali se zato mnogim Poljotovim, a pogotovo Raketinim klasicnim vintage modelima, divim do imbecilnosti, sto bi pokojni Zoran rekao.
Prije jedno dvije godine sam od jednog od sarajevskih ulicnih prodavaca kupio odlicnu, dobro ocuvanu, prelijepu Raketu, Cal. 2603, ali cu joj morati servisirati mehanizam koji je brzo nakon kupovine "izdahnuo". Cim zavrsim sa restauracijom Darwila, pokusacu i ovo da zavrsim, pa da i taj lijepi sat ponovo ozivi.
U skladu sa današnjim danom.
Prilog 99796
Da dodam i ovu.
Prilog 99797
Fotke su pruzete.