Nije neki kvalitet fotografije ali ono što je na njoj u prvom a i u drugom planu je
Nije neki kvalitet fotografije ali ono što je na njoj u prvom a i u drugom planu je
Super sky.... svi su za 10 ali da ti budem iskren onaj prvi s leva bi ugradio pored kreveta
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Уградио поред кревета...? Ма спавао бих у кревету с њим!
Единый, могучий Советский Союз!
I neka netko sada kaze da Amfibija nije fotogenicna
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Uuhhh... odlične fotke , pogotovu prva
Victorinox - real steel with mechanical soul
Prelep sat,odlicne fotke.
Odlicne fotke Mario, a sad je takodje prva liga.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
......
Prvo da pozdravim forumase koji pisu na ovoj temi i da im se za zahvalim sto su, podijelivsi svoja iskustva, znanje, ali i gomilu fantasticnih fotografija, od ove teme napravili pravo uzivanje za svakog ljubitelje ruskih satova.
Odmah cu priznati, i znam da ce sad mnogi da pozele da mi nabiju tastaturu u lobanju , da nisam neki veliki ljubitelj Vostokovih Komandirskie modela (pa tako ni Amfibije), i to samo iz jednog jedinog razloga - bezela koji nikada nisam mogao svariti.
Ali se zato mnogim Poljotovim, a pogotovo Raketinim klasicnim vintage modelima, divim do imbecilnosti, sto bi pokojni Zoran rekao.
Prije jedno dvije godine sam od jednog od sarajevskih ulicnih prodavaca kupio odlicnu, dobro ocuvanu, prelijepu Raketu, Cal. 2603, ali cu joj morati servisirati mehanizam koji je brzo nakon kupovine "izdahnuo". Cim zavrsim sa restauracijom Darwila, pokusacu i ovo da zavrsim, pa da i taj lijepi sat ponovo ozivi.
U skladu sa današnjim danom.
Da dodam i ovu.
Fotke su pruzete.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.10.2014. u 21:39)
Bookmarks sajtovi