-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 106086
Стони Мајак из доба седамдесетих година двадесетог века. Невероватан осећај за имати тај сат на свом столу.
Prilog 106087
Сарадњом чељабинског и златоустског завода произведен је 1965. године овај сат. Златоустски часовник "Агат" и Чељабински тајмер "Молније".
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Slike ruskih satova
Nekoliko fotografija Slave 5498 (20 rubina , 36000 vns). Autor fotografija MMario.
Prilog 106216Prilog 106217Prilog 106218Prilog 106219
-
Odlicne fotke i odlicna stoperica.:thumbup:
Retkost je videti tu stopericu u takvom stanju i jos sa originalnom kutijom i papirima.
-
Ma vec drugi put ju gledam kako da ju .........;)
-
Ne stajte mi na muku, propustio sam priliku da nabavim takvu, zaista nema lepse. :yes4:
-
-
i ja sam propustio priliku da je imam,ali uopste ne mi je muka.............. :shot:
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Ha, ha, ha, da sam juče gekno ne bih znao da postoji i ovakav komandirac... Horor vizuelno, ali verujem da ih nema puno, pa možda i bude i interesantan nekom ko je kolekcionar...
Prilog 106562 Prilog 106563 Prilog 106564
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
model vostok-a?
Pozdrav!
Gledam pre neki dan moj stari navijac vostok,koji je zreo za sredjivanje.Elem,nikako da se setim njegovog modela. Pretpostavljam da nije nesto posebno vredan,mada sta sve nije prosao to je cudo!Zna li ko da mi kaze o kom se modelu radi?Kod mene se dobro pokazao,obzirom na to sta sve nije preziveo. Izvinjavam se zog loseg kvaliteta slike.Prilog 107445