Forumski sat?
Čak su nam i boje utrefili...
Forumski sat?
Čak su nam i boje utrefili...
Predivna mi je Raketa... ali nas je bio jaci!
Uh, jos ne mogu da prezalim sto se sve izjalovilo... ali, dobro, mozda nekad bude. Mozda sad kad im je kriza da im ufuramo klizeci... daj sta das... mada, kako se i Meranom dobro bio zaljuljao, tesko.
Nista... ostaje zal za jednim potencijalno finim satom.
Он сказал: "Поехали!"
Kod Rakete mi se sviđa, ruski mehanizam i dimenzije kućišta. Kazaljke su trebale biti veće (kao kod starog modela) i cena je morala biti razumnija (pominje se cena od oko 56500 rubalja, približno 800 evra).
Evo jedan drugarov starojko...
Nisam viđao mnogo ovih 33x u našim krajevima, brojčanik je posebno interesantan braon boje...
...zaboravih da okačim mog novog pulena... Nisam ljubitelj zlatne boje, ali ova je zagasito zlatna i fino se uklopila sa 'rising star' brojčanikom... Kad se tome doda smešna cena za koju sam ga pazario, jasno je da nisam mogao odoleti... Sad sam na prekretnici što se kupovine Vostok merača vremena, ili ću sve rasprodati dok još mogu da se borim sa sobom, ili ću pokupovati sve što mi padne pod ruku, a vezano je za tu tematiku...
Poslednja ispravka: RUS (6.3.2015. u 20:12)
Da ta kućišta tip 33x su malo ređa.
Taj konkretan model sa tenkom, koliko mi je poznato, postoji sa crnim i zelenkastim brojčanikom, tako da je ta braon boja rezultat diskolorizacije.
Pre nekoliko godina mogao sam za male pare kupiti potpuno očuvan primerak ali nisam jer mu je otpalo malo hroma sa prstena. E da sam tada znao ono što sada znam ne bi mi utekao.
Staro - novo
Komandirskie K-34 i Tesla
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ево у Београду се може наћи нешто овако лепо, па желим да своју радост определим с класним окружењем свих вас који припадате овом форуму. :
Слава, 26 рубина, савршено стање, сделано в СССР осамдесетих година.
Мрежасти цифраник, савршено стање, наравно, ради тачно и поуздано, као пре три деценије када је први пут навијен!
Била је то љубав на први поглед, његово биће је одредило моју друштвену свест!
Poslednja ispravka: babaideda (18.6.2015. u 21:59)
Единый, могучий Советский Союз!
Bookmarks sajtovi