Mogao sam, pre otprilike dve godine, nabaviti 1967 preko drugara u Rusiji. Međutim tada je prevagnulo da kupim SKX007.
I meni se više sviđa model bez brojeva na brojčaniku ali onaj drugi je išao na metalnoj narukvici. Mada pisalo je na stranim forumima da je Zenitar voljan zameniti kaiš za narukvicu. Tada nije ni bilo Meranoma. Nekoliko godina se prodavala 1967, koliko sam tada čitao po stranim forumima su se čak zezali kako je malo sutra ograničena serija. E sada se rasprodalo. Trt.
Poslednja ispravka: skydrummer (27.7.2015. u 23:16)
Poslednja ispravka: RUS (13.8.2015. u 17:44)
Единый, могучий Советский Союз!
Хахаха!
Још једна величанствена победа совјетског дизајна.
Алармна дигитална "Електроника" (моја омиљена) у облику сове.
Али побледајте ту њену боју, та пластика невероватно добро изгледа, као боја дрвета, а да се при том види јасно да то није дрво, нити лакирано дрво.
Одлична за павловљево условљавање деце да заувек буду престрављена од електронских уређаја.
Онај ко одрасте са овим сатом у соби, сигурно ће се осећати нелагодно само кад види ТВ, компјутер или таблет.
Савремени Руски хумор:
Служба тачног времена исправља своју информацију према кашњењу Стаљинове "Молније".
Ах, ево још шедне совјетске победе дизајна.
Стона "Електроника" Б1-22 са визуелним симболом музике коју производи.
Не знам како су производили тај Совјетски поливинил патинирани алабастер, али ове фантастичне материје нико више не производи. И погледајте то ужасавајуће црвено дугме. Да ли би сте смели да га притиснете? Зар не би сте очекивали да ће после његовог притискања да се деси нешто у најмању руку онеспокојавајуће? Не верујем. У сваком случају, дизајн који оставља посматрача без речи, али и без мисли. Чудесно!
Прилично сам убеђен да би Гурђијев овако нешто држао на свом столу, иако је умро давно пре електронских сатова.
Poslednja ispravka: RUS (17.8.2015. u 15:10)
Единый, могучий Советский Союз!
Bookmarks sajtovi