Lepa kolekcija, svaka cast!
Imam istu raketu kao sto je ova na prvoj slici, samo sa koznim kaisem, ali sa metalnom narukvicom izgleda mnogo bolje!
Da li znate gde u beograu (kod kog casovnicara ) mogu da se nadju stakla za raketa satove .
Svaka čast na kolekciji!
Kada budem pronašao ćaletovu Raketu dajem je tvojoj kolekciji.
Pozdrav...
@subreporučio bih ti časovničara kod koga sam ja nosio satove na "generalku".Nalazi se na Voždovcu,preko puta VETŠ(nekadašnje).Međutim,u zadnje vreme kada sam prolazio tamo,radnja je zatvorena.Trebalo je da mi servisira 2 časovnika.U toj radnji je pre podne radio lik koji narezuje ključeve i prima satove na popravku,a posle podne je radio taj časovničar.Čovek je imao okrugla stakla za sve Rakete satove.Četrvtasta nije imao.Ta stakla moraš potražiti negde drugde.Odnosno ona se rade posebno,i mnogo su skupa(preko 1000RSD).Pogledaj eventualno u Balkanskoj,pre skretanja u Kraljice Natalije,kod onih radnji sa sportskom opremom je časovničar.Tamo rade fensi satove,mada rade i stakla po porudžbini.Meni su za četvrtasto staklo za Poljota tražili 1000RSD.Kod njih pogledaj ako ti trebaju četvrtasta stakla.
@majstor98: Taj majstor, Raša.. Više neće raditi u onom lokalu, radiće samo od kuće.. Ona kolega mu je umro, i bila pre njegove smrti neka frka.. Ja sam zamalo ostao bez sata (stonog) jer nisam došao onaj dana kada mi je rekao pa posle bila frka.. Mislim našao bih ga veće nekako.. E sad imao sam njegov kućni broj, i bio zadnji put do njega kući.. Ali mi se pre neki dan ceo softver na telefonu pokvario i otišao mi imenik.. Slučajno videh na limundu da je neko nosio sat kod njega, i proverio sam dat bro i to je verovatno onaj kućni koji sam ja imao.. Tako da ako ti treba javi... Btw, nosio sam 3-4 sata kod njega.. Za neke je imao deo, za neke ne.. A ima samo okrugla stakla.. A i bolje mu zapisati šta treba da uradi na satu jer će zaboraviti ili pomešati.. Povoljan je, pa i ne može čovek da traži bolje za te pare..
Btw, popravio mi je i taj stoni sat uspešno.. Ali ga je uprljao (unutra bilo dosta prašine), previše ga je podmazao (ulje bilo i van mehanizma) i nije dobro zategao mesinagano kućište sata.. Morao sam sve sam to da sredim, ali dobro.. za 1000d ga je celog rasklopio itd (mislim da je opruga bila problem)...U svakom slučaju ok lik.. I da sam mu vratio sat, verovatno bi ga sredio..
Btw, da ne bude komplet van teme.. Predivna kolekcija.. Meni pobeda iz poruke #6 predivna.. Crna pozadina sa žutim brojevima..
Bookmarks sajtovi