"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
[QUOTE=veberz; da li Sturmanskije sa 31659 ima neku osobitost, mislim da se prepozna na prvi pogled?[/QUOTE]
Razlika je u tome što 31659 ima mogućnost hakovanja ( zaustavljanja sekundare izvlačenjem krunice ).
PS- odgovori Rus.
Hvala ti na odgovoru Sky!
To za znacenje funkcije znam. Koliko znam moguce da se jos Okean proizvodio sam tim mehanizmom ali nisam pronasao nepobitne podatke za to. 31659 su ugradjivali u isto kuciste kao i 31659, znaci nemoguce prepoznati po slici samog sata. Znas li mozda u kom periodu su proizvodili taj mehanizam? Ja mislim da ga u 90-i, nisu proizvodili, nisam nasao podatak.
ops:
31659 su ugradjivali u isto kuciste kao i 3133, ...
izvinjavam se
Poslednja ispravka: RUS (15.10.2013. u 21:11)
Pa onda je ovaj moj ipak 31659 ,provjerio-staje sekundarka
Opa bato! Ubo si u sridu
Ta varijanta je redja i po meni puno vrednija. Mada razlika nije velika, ali ...
E sad, posto je tvoj sat vec ruski a ne sovjetski, to moze znaciti da su proizvodili taj mehanizam i nakon ebene perestrojke. Mada je moguce i da su ugradjivani mehanizmi koji su ranije proizvedeni ...
Poslednja ispravka: veberz (15.10.2013. u 21:21)
pa nisam ni znao da je u tome razlika. jer tip od koga sam ga kupio je rekao poljot 3133. Znači poljot 3133 nema funkciju hakiranja sekundarke?
3133 nema tu funkciju i svi ga prodaju kao taj 3133. A ja bih zeleo 31659. Ali koji je taj? Mislim preko oglasa i na osnovu slika.
nadje se ponekad na ebayu poneko ko zna sta prodaje, ali onda kosta suvog zlata.
da sad i ja čitam da je to rjeđe i još su više cjenjeniji sa tim mehanizmom. ništa znači moraš pitati prodavatelja dali staje sekundarka prilikom vađenja krunice ,i to je to
Što se tiče datuma proizvodnje. Mehanizam 31659 proizvođen je u SSSR-u ( mislim tokom 80 tih ) , danas ga proizvodi Maktime 31659 MakTime Poljot tako da nema nekog razloga zašto ga nebi proizvodili tokom 90-tih.
Inače po mom skromnom mišljenju ne znam zašto bi neko davao bitno više novca za 31659. Nije neka bitna f-ja u pitanju .
Poslednja ispravka: skydrummer (15.10.2013. u 21:31)
Bookmarks sajtovi