izvini Zeks samo ne znam koje je velicine
izvini Zeks samo ne znam koje je velicine
next year at this time I'll be a millionaire
Sturmanskie
Nisam siguran, ali po obliku kućišta i prostoru koji mehanizam zauzima bih rekao da je prečnik 38 mm.
Poslednja ispravka: VLADAN P (27.11.2013. u 18:15)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eh mislio sam da je veci.. šteta. Hvala
Jel 38 mm.izvinjavam se nisam video da je vec napisano.mali je za tebe zmaje.
Milane, ako si hteo veći prečnik sa ovim mehanizmom, može se naći i to, samo sa drugim potpisima. Npr. ako te zanima elegantnija varijanta Poljot International sa 3133, evo primera: POLJOT International 3133-1940911 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd
Ako te zanima drugačija varijanta, postoji više modela Aviatora (Volmax) sa prečnikom kućišta 42 mm, a koliko znam imaju i veće sa srodim mehanizmom 3105. Evo nekoliko linkova:
LEGEND (kolekcija Legend, 45 mm)
SERIES OCEAN (Šturmanskie oCean, 45 mm)
Ne znam da li sam pogodio tvoj ukus, ali mislim da se može nešto naći. Ako treba još neka pomoć oko izbora - tu smo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne,bas mi se svidja ovaj..ali mislio sam da je 42mm
Nažalost, ovo kućište koje je na slici jeste 38 mm. Imao sam sličan sat i upravo zato sam ga prodao, tj. delovao je sićušno kada ga nosim, iako imam manju ruku od tvoje. Možda se može naći neki remake sa većim kućištem, jer to su ipak Rusi, kod kojih je sve nepredviđeno. Pogledaću i javiću ako nešto nađem kada se vratim na forum.
Ako se dobro sećam, bt321 je imao sat sa istovetnim ciferom, ali drugačijim kućištem, pa možemo i njega da pitamo. Mislim da ga i dalje poseduje, ali ipak ovo uzmi sa rezervom, jer govorim po sećanju.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ko trazi vece a sa Poljot mehanizmom i rusko, eto mu Denissov. Veliki su (za mene previse), ekstravagantni (Barracuda je i divna po meni), kvalitet im je jako dobar po nekim recenzijama koje sam citao, skuplji su nego smo kod Poljota navikli, i nisu daleko od "pravog" Poljota posto je osnivac bio glavni dizajner (ili tako nesto) u Poljotu.
Kada mi se bude prinosalo na zglobu nesto od 4,5cm garant cu prvo kupiti nekog Denissova.
Ma ovo je nesto povoljno zato sam pitao....inace mi se sam model odavno svidja. Sad da narucujem ni bi
Pozdrav svima!
Zna li netko gdje se mogu pronaći dijelovi za Poljot Sturmanski? U uzaludnoj potrazi sam već mjesecima! Pomagajte!
Bookmarks sajtovi