Dobro dosao igeconi!
Kakvi delovi te zanimaju? Inace delova za mehanizam mozes naci na www.cousinsuk.com, pa na oglasima, ebay, stare zalihe starih majstora, donori itd...
Dobro dosao igeconi!
Kakvi delovi te zanimaju? Inace delova za mehanizam mozes naci na www.cousinsuk.com, pa na oglasima, ebay, stare zalihe starih majstora, donori itd...
Pogledaj Di-Modell Chronissimo. To je bas takav kais kakav trazis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Malo skuplji:
Watch strap Chronissimo by Di-Modell 18mm black
Malo jevtiniji:
Watch strap Nature 18mm black white stitching genuine buffalo aviator RIOS
Inace, ja mislim da u velikoj vecini i najskupljih kaiseva se nadje vestackih materijala, makar negde unutar kaisa. Ako hoces 100% kozu najbolje nadji nekog majstora koji ce ti napraviti po tvojim uputstvima.
Eh Rus-brzotrz
Probaj naručiti odavde Nakit, satovi i dragocenosti : Kaisevi po meri DonkeyStraps - ID 23362004 - KupujemProdajem.
Nisam sarađivao sa gospodinom ali znam neke koji jesu i bili su zadovoljni. Ako budeš naručio kaiš prenesi svoje utiske.
PS-Vrlo lep sat. Može li još koja fotka, koliko je star sat?
Da ne zaboravimo i našeg člana
Joker
koji takođe izrađuje kaiševe.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sve sto znas o tvom satu kao i tvoja iskustva, mozes napisati u ovoj temi ili mozes otvoriti svoju galeriju. Ako mozda imas papire od sata, kutiju i to fotografisi zato sto su ovo interesantni satovi kod kojih cesto nije lako utvrditi starost, orginalnost itd.pa je svaki podatak dragocen. Uslikaj i poklopac.
Bookmarks sajtovi