Naravno da sme, jer sve informacije koje koriste članovima foruma su dobrodošle i veliko hvala svakome ko ih postavlja.
Naravno da sme, jer sve informacije koje koriste članovima foruma su dobrodošle i veliko hvala svakome ko ih postavlja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ево командирски по 3000 дин. Толико је и у војним магазинима https://shop.vostok-inc.com/index.ph...tegory&path=47.
Само треба имати времена и наћи продавницу, а Москва се простире на површини једне Војводине.
Не знам да ли може преко званичног сајта да се поручи и да ли важи безцарински режим за скупље моделе.
Za Skopsko bih i ja otišao lično u Moskvu
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo primera radnje koju sam ja koristio u Moskvi da bih za poklon uzeo nekoliko Amfibija (iako sam sad prebačen u Piter). Probaću da nađem i račun čisto da bih pokazao koliku razliku sam imao u odnosu na Meranom.
Imaju odlične popuste povremeno, a "интернет магазин" je sistem ovde daleko najzastupljeniji ne samo zato što je jeftinije prodavati preko interneta već zato što ljudi ne stižu u kupovinu radnim danom (za prodavnice i nedelja je najčešče sasvim normalan radni dan), velika većina zarpavo živi u oblasti itd itd.
Российские наручные часы
Ukoliko se neko nađe u Moskvi imaju i pravu radnju na metro stanici "Электрозаводская", mali tržni centar tik uz stanicu, radno vreme je svaki dan do 21h uz napomenu da tamo nemate ili jako retko imate popust.
AK-47 i T-72. O standardima stvari koje su radjene za armiju SSSR-a ne treba reci nista vise nego da je zapadnjacki sinonim za prethodnopomenute dve reci "the Death Trap", pogotovu za ovo drugo. Jugoslavija je svojevremeno uvezla i seriju AK-47 pusaka i seriju T-72 tenkova iz Sovjetskog saveza, medjutim ni jedan od ova dva artikla se nije usudila da zapravo dodeli nasim jedinicama kada su videli sta su dobili. Pri redizajniranju AK-47 pusaka, kako bi ispunile zahteve JNA, u svim verzijama izmedju AP-64 i usvojene M-70 izmenjen je blok zatvaraca i gasni regulator, a tenk M-84 ima redizajnirani ziroskopski stabilizator i elektronsku kontrolu akvizicije i vatre, pored brojnih drugih manje za zivot bitnih stvari (pomenute stvari dodju kao sklop balansa, samo ako omanu - e, onda ne zakasnis, vec umres). Toliko o Sovjetskim standardima proizvodnje za vojne namene.
Poslednja ispravka: No42 (27.11.2017. u 0:14)
Bookmarks sajtovi