Hej, ja imam bas takav sat! Imgur: The most awesome images on the Internet
Stigao je nesto posle nove.god, hteo sam plavu ministarku skuba dude-a, ali je naravno bio out of stock. Ovaj je bio slicnog oblika kucista i resih se.
Kuciste je, koliko se ja razumem, isto kao 090, ali je oglodano da se vide lugovi. Kazem oglodano, jer se jasno mogu videti linije koje je masina ostavila: Imgur: The most awesome images on the Internet
Inace, iz profila gledano, lezi na zglobu poput 090 i 710, prati radijus zgloba i udobno je. Imgur: The most awesome images on the Internet
Meni se oblik svidja, oko lugova ima prostora za bilo kakav kais ili narukvicu (na ovo meshu koji sam narucio uz sat imam jos cca 3mm "praznine"). Imgur: The most awesome images on the Internet
Spomenuh mesh - to je Vostok "original" narukvica, ima ugravirano "B", ali po kvalitetu bi h rekao da je najobicnija kineska. Nit smrdi nit mirise. "Sigurnosna" kopca moze da oteza otvaranje kopce do kraja: Imgur: The most awesome images on the Internet
Inace kopca klikne veoma jako i sigurno, nema sanse da se otvori slucajno.
Satic je super za mene, sve mi se na njemu svidja. Tacnost je u pocetku ludovala, sad je na nekih +20/+25 dnevno (malo mnogo za moj ukus, ali jos nisam isprobao sve varijante prenocivanja sata -krunica gore/dole, ceo sat gore/dole itd..)
Ceo imgur album sa slikama: Imgur: The most awesome images on the Internet (U proslosti sam se silno mucio sa uploadovanjem slika direktno u post, ovako mi je bilo laksem, ne zamerite).
Bookmarks sajtovi