Na amfibiju 420 sto sam kupio prije jedno dva mjeseca kad sam je testirao i kad je brat ponio na ronjenje na dubine od 50m100m sat bez ikakvih poteskoca radio. Međutim zadnjih 10ak dana sat redovno staje. Skinem ga uvece sa ruke do ujutro redovno stane moram ili da ga navijam ili tresem da bi proradio i normalno radi dok je na ruci ali opet cim ga ostavim preko noci on opet stane i opet ujitro navijanje po pet minuta tresem kao lud itd. Ali to vrijeme između navijanja ili trešenja bas prođe dosta vremena kad on pocne da daje znake zivota nekad i pola sata.
Posto cu morat u pg ovih dana da ga ponesem kod majstora.
Pitam da li je ovo neki jaci kvar jel se ovo desavalo kome da li mi treba nesto od djelova novi mehanizam ili nesto?
Cekam ovu posiljku sto sam narucio sa nato narukvicom, mesh narukvicom, krunicom i bezelom ravnim i staklenom poleđinom pa ako treba jos nesto da i to narucim.
Sad mi je zaista predobar izgledom i narucejem sledeci mjesec klasicnu amfibiju 150€ to def
Da li moze krunica da se dotegne da mi nije labava ovako kao da ce okine (znam da nece)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi