Prodajem novo staklo i prsten koje odgovara amfibijama SE420, ako nekome nekad zatreba neka se javi.
Prodajem novo staklo i prsten koje odgovara amfibijama SE420, ako nekome nekad zatreba neka se javi.
Pozdrav svima,
Kao što znate, posedujem Vostok Amfibiju 710634, i skoro sam primetio da se moje kućište nešto razlikuje od kućišta koje nalazim na Internetu pod istom oznakom. Naime, radi se obodu sata ispod bezela, kod mene nema nikakvog prelaza a na nekim fotografijama, kao što ćete videti ispod, taj prelaz je itekako izražen. Sad me zanima zna li neko nešto o ovome?
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Da nije to do razlike u modelu kućišta, jedno da je model 110 a drugi model 710?
Slika mog sata je ova gornja, i kućište nije ni 110 ni 150. Dosta liči na 150 ali ima uvučenu krunicu. Inače, naručio sam ga i dobio sa Meranoma kao 710634.
A evo i odgovora na koji sam naleteo na Netu : "Received mine last week from Meranom, and I can confirm that this is the new 710 case (Meranom has confirmed by email).
Even though you can't spot the difference at first, it's really easy - the shape of the flat surface where the bezel sits is more round now. See the pictures with attention... "
Dakle, u pitanju je blagi redizajn kućišta 710.
Odavno, ima možda i godinu dana tome.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tako je, prodavcu sam tražio da montira tu krunicu a originalnu sam dobio kao rezervni deo.
Pozdrav,
Nov sam na forumu,ali pratim ga cesto.Ljubitelj sam satova i imam raznih.Ruske satove nisam nikad imao.Al kad
sam video Vostok....Amfibija sinu i zeni,meni komandirski,stizu do petka,videcemo.....
Bookmarks sajtovi