Znam,znam....Ma lako cemo za sat.Nije to problem.Cujem i da su ljudi sa isporukom maximalno korektni,tako da opusteno.
Nego mi bas zelja da mu posle stavim Time Factor kais.
Rekoh ti,ako budem zadovoljan ovom Amfibijom,definitivno uzimam kasnije kad budem mogao Amfibiju Red Sea sa belim ciferom.
Sat je prelep, ali ovaj bezel ja razumem da se drze tradicije ali aman.
next year at this time I'll be a millionaire
Tako je.
Ako je sat do 150 e,ajde mozda i moze da se kupi sa kaisem.
A ako je sat preko te cifre a kupuje se sa kaisem,bez ikakve namere da nekog uvredim,to je vec velika greska.
Al ste se raskokodakali, ne mogu da stignem da procitam sve
Pravilo o metalnoj narukvici NE VAZI za Vostoke To je samo parce savijenog staniola za cokoladu. Ako bi spustili 2 Evra, ja bih radije uzeo BEZ ikakvog kaisa
U vezi onih gumica: Ono je sat iz novije produkcije. Stare Amfibije nemaju tzv. ''O-ring'' i dihtung (buduci mnogo siri) se ne menja nakon otvaranja. Ima Skajov tekst o istoriji Amfibije pa ima i o tome. Mrzi me da trazim (poslovicna lenjost) kopajte po forumu.
Ja za moj Amfi plavi "skuba batica'', kupio gumeni kais u BPM za 900 kinti. Nijansa se odlicno slaze za ciferom.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi