jaooo, kuukuuu...sta pre, kuda pre... Sto napisa Njegos, a moze se primeniti: " Malo rukah, malena i snaga, jedna slamka medju vihorove, sirak tužni bez nigdje nikoga...". Da računam samo ove "dostupne" što želim treba mi 2000 evra
ODAKLE, pitam ja, odakle?!?!? Jel ima neka klinika za bolesti zavisnosti koja leči satoholizam, satomaniju, satofiliju (ko zna možda i takvih ima )?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ako nadjes kliniku zovi me.
Jos jedna informacija o novoj amfibiji, ako nekog zanima. Cena ce da bude ista kao kod klasicnih, ili mozda par evra visa. oko 50e.
brate i ja se pridruzujem lecenju
Bojim se da je to hrom ... A od ruskog hroma sto dalje ... Sovjetski je ok !
E gde je ta klinika za zavisnike od satova ... Ja nosim 1 sat a imam pun q KAO DA PLANIRAM DA ZIVIM 3000 GODINA , MISLIM SVAKI SAT PO 100 GODINA ... PUNO JE
Amfivije su celicne. (osim bezela). Niko ne zna gde je klinika....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A krunica? Jel je i ona čelična?
nije celicna mesingana pa niklovana
To bar ima neke logike..mesing je mekši od čelika pa tako nece ostetiti navoj na kucistu.
Bookmarks sajtovi