ma te amfibije na kupindu su.....
ma te amfibije na kupindu su.....
.... 4000.din skuplje od ovih na meranom.com.
[QUOTE=83stojan;83745]Najisplativiji i najjednostavniji nacin je na : Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
Moze li mala pomoc oko nacina kupovine sa tog sajta. Jednostavno, pojma nemam kako da porucim sat iz oponudjenog kataloga Inace, dopada mi se
Vostok Watch Amphibia Reef 2416B/080491
Druze prvo treba ti kartica od neke banke za kupovinu preko interneta,kad imas karticu odes na meranom.com pronadjes sat
pored slike sata imas opcije da ga obacis u korpu tj. da ga kupis,dalje odredjujes nacin na koji ce ti poslati sat ,biras obicnom posiljkom.Sledeci korak je da popunis podatke o sebi ,adresu gde ce biti poslat sat, br.kartice kucas i zavrsavas kupovinu.
Vostok Watch Amphibia Reef 2416B/080491 trenutno nemaju na lageru
Poslednja ispravka: 83stojan (7.11.2012. u 22:55)
Kartica nije neophodna. Moze da se plati preko Western Uniona iz svake pošte u Srbiji. Ta opcija takodje postoji na sajtu.
Provizija za slanje novca je sledeca:
Iznos za slanje (RSD) Provizija (RSD) 0 - 8,300 800 8,300.01 - 16,000 1,500 16,000.01 - 26,000 2,200 26,000.01 - 32,000 2,600
http://www.transfernovca.rs/
Poslednja ispravka: mistrall (8.11.2012. u 1:20)
Meni je carina uzela 2600 dinara za sat , i jos su mi staklo blago izgrebali a kako sam video i kuciste je na dva mesta zagrebano. Nacuo sam da u Novom Sadu postoji Moskovska banka i da se moze s racuna na racun prebaciti novac , pa kad budem imao slobodno vreme oticicu i raspitati se !
To je izgleda Pajtić uveo carinu na proizvode iz Rusije Hocu da kazem da si ti izuzetak i da bi trebao da odes do carinarnice da se zalis. Video sam da si o tome pisao u drugoj temi i nesto se tu opasno ne slaze. Skokni do njih i vidi u cemu je prob. i trazi pare nazad.
Ne bi trebalo da ti naplate carinu na proizvod iz rusije. Nekoliko clanova je porucivalo preko njih, i niko nije imao problema.
Cak i da se placa, cena sata je niza od 70e, tako da i po tom osnovu ne mogu da naplate.
Ti mozes vrlo lako da dokazes koliko si platio sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mene je ovoliko kostalo
62 dolara sat
10 dolara postarina
9 dolara za western union provizija
29 dolara carnina+porez+spedicija
ukupno 110 dolara
Obicna amfibija automatik.A gledao sam u Beric satovi nesto slicnog izgleda , automatik ,nema ispod 17 000 din nista pametno .Kod nas su satovi precenjeni .Slab je izbor pa mogu da drze cene kakve hoce .Mislim da mi je nabolja kupovina bila na limundu , mislim da je prodavac sara.sara od njega sam uzeo amfibiju , jeste da je stara , ali je KAO NOVA !!! i to sam uzeo za 3000 din, samo staklo da zamenim bio bi ko nov !
Planiram da odem da se zalim , pre svega sto je ostecen , blago zagreban a kutija slomljena ... Ko ce to da mi naplati ne znam ??? A da se ne poklapa ... ja sam mislio 1% da cu platiti !
A drugo racionalno razmisljam , u Novom Sadu ima jako puno RUSA koji rade , ko zna sta sve salju , a ovi samo carine ... tj deru ...
da na papiru wester uniona imam da sam platio oko 6500 + 800 din provizije i to mi e jedini trag oko placanja ...
a moram reci da sam od kupca dobio broj za pracenje posiljke , 2 meseca sam cekao , i sad kada sam video izgleda da je sat dosta vremena stajao u carinarnici . Moguce je to najverovatnije naplacena i lezarina ... sutra idem pa cu videti sta kazu
Poslednja ispravka: sima hrabri (8.11.2012. u 12:08) Razlog: spojene uzastopne poruke istog autora
^Kako sad western union?
Zar nisi rekao da ti je kum platio iz Italije?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi