Da taj sat je kum platio iz Italije paypalom , a ja sam wester unionom platio CASIO iz Malezije . Casio mi jos nije stigao , trenutno je u BRISELU tako pise u TRACKING NO . pa mozda za koji dan ili nedelju i to stigne , bas me interesuje hocu li biti ocarinjen ?
Bio sam u carinarnici i rekli su mi !
Sto se tice ostecenja , oni su tako preuzeli i imaju zapisnik o ostecenju paketa . Ako hocu da se zalim da se obratim kupcu i da mu posaljem nazad .
Receno mi je da su me pri prispecu sata nije postjala FAKTURA ( racun ). I da su oni na osnovu carinske liste procenili vrednost . Sat spada pod BRENDIRANU ROBU , luksuz ... je.em ti takav luksuz ...
Pitali su me kako sam platio , rekao sam im da je to poklon od kuma !
I ja sam citao da do 70 eura se ne carini , cudno je da su moj sat procenili na 73 eura ... malo iznad granice ...
Pitao sam za ubuduce rekli su mi da s satom da se posalje faktura s cenom transporta . Rekli su mi da se carini 10 % i 20 % PDV ... i otvaranje paketa radi carinjenja je 160 dinara !!!
AKO JE TAKO ONDA TREBA DA KOSTA
62 dolara sat
10 dolara transport
7.2 dolara carina
14.4 dolara PDV
1.7 dolara otvaraje paketa
9 dolara za WESTER UNION
104.3 usd
P.S. Ja sam s narudzbinama zavrsio , najisplativije je da stigne do kuma u Italiju a on kad dodje moze da mi donese taj LUKSUZ ... E sad kako cu proci s G Shoch CASIO satom ??????????? posto je plastican mozda prodje kao obican plastikaner , ni taj nema fakturu !
Bookmarks sajtovi