stvarno je lep sat posaljite jedan za SK
stvarno je lep sat posaljite jedan za SK
GIvan-e , kako ostali rekoše, sat je i više nego dobar... i sa moje strane pohvale za oba sata !
Nego sam hteo samo da dodam... kako sam uživao gledajući ove kvalitetne i zanimljive fotke, tako sam uživao i čitajući text. Taj osećaj, kada stigne sat kući, teško je opisati. Zato sam i uživao čitajući tvoj post.
Još jednom , super je što si to podelio sa nama i neka te prinova verno služi, kako sam i siguran da hoće !
Evo, dam jos jedan podatak: u poslednja 3 dana u rezimu nosenja sata od 6:45 do 16:30 na levoj ruci a posle toga stoji na kruni do 6:45 sledeceg dana gubio je samo 3 sekunde. I, mislim da je veci deo od te 3 sekunde izgubio u mirovanju. Bas sam zadovoljan.
vezba stvara majstora
Ja tek sad video da si uzeo odlican sat, pa prvo izvini na kasnjenju Sat je odlican, mislim da cu i ja da uzmem neki model vostoka Moram i da ti pohvalim fortisa, jako lep sat
U zdravlju i veselju da nosis ova dva prelepa sata
Ako hoćeš amfibiju/komandriski, ponuda obično nije loša na oglasnim sajtovima ili pijacama. Nisam pratio u poslednje vreme i ne znam da li su im padale cene, ali pazi dobro da bude očuvan i izbegavaj one sa pozlatom.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Zanima me da li je moguce u Beogradu naci ocuvan, da ne kazem "kao nov" komandirski ili amfibiju?
Nadam se da je ovo pravo mesto za ovo pitanje, s obizrom da sam nov na forumu.
moguce je
Zamolio bih za malo detalja, gde, kako i kakvu cenu ocekivati za ovo sovjetsko zadovoljstvo...
I ja da cestitam drugaru na jako lep i dobar izbor. Naime ,ja sam veliki ljubitelj satova ,ali u poslednje vreme sam poceo da se zanimam za ruske satove,posebno za Vostok,i mogu vam reci da imaju neko cudno magijsko dejstvo. ko ih jednom malo bolje prostudira ili kupi neki od njih vise se ne odvaja od njih!!! pozzzzz.....
Bookmarks sajtovi