Mozes i sam to uraditi, imas na You Tube par fimova samo kucaj prave reci.....treba ti noz i 15 minuta...
Mozes i sam to uraditi, imas na You Tube par fimova samo kucaj prave reci.....treba ti noz i 15 minuta...
@jagodanbg, kod njih mozes da trazis da ti stave taj bezel pre kupovine, ne moras nista da doplatis.
Pisao sam vec o tome negde.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meranom najavljuje: New 110 case soon
Preduhitrio si me
Bas sam hteo to da postavim.
svidja mi se ovaj oblik kucista, tako da cu mozda sacekati sa kupovinom dok se ne pojave u prodaji ovi modeli pa uzmem njega! samo sto mi se ni na ovom ne svidja bazel, pa cu verovatno traziti da mi se zameni.
Zanimljivo je, mada meni se od ovih novijih, najvise svidja 090 kuciste.
U pravu si za bezel, ni meni se ne svidja.
Poslednja ispravka: RUS (18.1.2013. u 15:12)
svidjaju mi se
Danas sam nasao ovaj sajt:
NEW RUSSIAN VOSTOK AUTO AMPHIBIAN AMFIBIA TURBINA TURBINE DIVER WATCH 230605 - ChistopolCity
Mnogo lepi satovi, nisam uspeo da vidim da je ovo vec neko od vas predstavio ali je zaista vredno paznje.
NOVA AMFIBIJA !
vezba stvara majstora
Da fino izgledaju te nove Amfibije. Izgleda da je konacno narukvica onakva kakva i treba da bude (pun celik, solidna kopca, a ne parce tankog lima sa sarnirima ). Cini mi se da smo negde ogovarali ove nove modele, samo ne znam gde Mozda je bilo onako usput....Verovatno ce Ruja vec da se udostoji da to malo predstavi ovde
Jedino mi bode oci ovaj natpis: Made in Russia. Sto ga iskrivise tako da mi je znati?! Da je u ravni sa natpisom iznad ili da je dole na obodu na poziciji 6h, ovako....
Poslednja ispravka: anbeast (25.1.2013. u 12:35)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi