Ma daj da narucimo nekoliko pa da ih damo nekome da ih peskira
Ma daj da narucimo nekoliko pa da ih damo nekome da ih peskira
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja nebih osim ako nije sdelano v sssr(moje misljenje)
juke, trebalo bi da je, precnik(bez krunice) 40mm, visina 12mm, sirina narukvice(kod lugova) 22mm.
Ovde sam je slikao pored Skyhawka, posto me je jagodanbg zamolio, pa uporedi.
http://www.svetsatova.com/forum/f121...i-6972-19.html
Ako ne znas kakav je skyhawk, mogu da ti slikam pored nekog drugog sata iz kolekcije, koji si video.
Zagor, jeste to lepse, slazem se, ali nema novo
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus na odgovoru i na informacijama.Skyhawk sam imao prilike da vidim i probam.Tvoje slike sam upravo pogledao.Odgovara mi velicina od 40 do 45 mm.
Znam bacuska,znam
Pazi kad ove ljude nisu nasli 40 godina, sta mislis cega ima po radnjama, magacinima i kod casovnicara u unutrasnjosti?! Cuce negde novi sssr primerci, samo treba da ih neko iskopa na svetlo dana.Zagor, jeste to lepse, slazem se, ali nema novo
Tamo gde cuce, verovatno nemaju internet, zato uz medijsku (i svaku drugu) podrsku Portala Svet satova, opremamo jedan ovakav Tam 150
i krecemo u ekspediciju otkrivanja NOS, SSSR satova
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
^ Spremaj vozilo, ti ces biti vodja puta
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
e!!! a ja?! idem i ja!!!
Bookmarks sajtovi