Moze, ti ces da budes zaduzen za komunikaciju i prevodjenje
ali pre toga moras da dobijes dozvolu od vodje puta
Moze, ti ces da budes zaduzen za komunikaciju i prevodjenje
ali pre toga moras da dobijes dozvolu od vodje puta
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa ti si vec tamo (skoro) Moze! Uvek nam trebaju dobrovoljci
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jel zna neko gde naci Vostok (Amfibiju) u Moskvi? Po mogucstvu da je radnja negde u centru?
Ako već nemamo članove u Rusiji, jedino što mi pada na pamet kao prva pomoć jeste da se obratiš direktno proiuzvođaču sa ovim pitanjem. Evo formulara za kontakt: Контакты vostok-inc.com
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A moguca je i ''Sizif'' varijanta. Kopas po ruskim sajtovima, trazis adrese prodavnica a onda iste lociras na gugl mapama...neka od njih bi mogla biti u centru...To iziskuje da prekopas tone rude radi grumena zlata, ali....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Koliko mi je poznato, radnje u centru Moskve umeju da budu veoma skupe. S druge strane, pošto na sajtu proizvođača postoji mogućnost narudžbine, a sa Rusijom nemamo carinu, možda bi to bila najbolja varijanta.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ima ova.. Ko zna msc, adresa novi arbat ce sve kazati.. Odatle je moja 1967 www.aviatortime.ru
Inace, 1 eur=40,4 rubalja...1$=30,3 rur..
Potrazi na ebay-u Zenitar nik , ja sam kod njega uzimao , odlican lik za saradnju i sto Nesa rece bez carina i poreza stizu
Zaista se nekad vise isplati poruciti sat, nego uzeti ga licno.
Zenitar i meranom imaju odlicne cene i pouzdani su.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi