Iluminacija je verovatno bolja nego na prethodnim modelima, ali iskreno ne bih ocekivao da to bude bas tako kao sa slike.
Treba ipak biti realan u ocekivanjima, bas kao sto je Baki napisao u jednom od prethodnih postova.
Iluminacija je verovatno bolja nego na prethodnim modelima, ali iskreno ne bih ocekivao da to bude bas tako kao sa slike.
Treba ipak biti realan u ocekivanjima, bas kao sto je Baki napisao u jednom od prethodnih postova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jesu li ove nove Amfibije ikako bile u prodaji, stalno su out of stock
Bile su, ali ih nije bilo mnogo, po 10-ak komada cini mi se.
Nema da brines, bice ih jos.
Vjerujem da hoce, nego nesto razmisljam, kad vec imaju ove nove sa bezelima koji mi se svidjaju bolje kupiti cijeli sat nego dati 40 i kusur eura za bezel + umetak
^Svakako.
Pojavila se i Amfibija sa mesh narukvicom. Ne znam kakv je kvalitet, ali kako mi se cini u poslednje vreme neko u Vostoku ozbiljno radi svoj posao.
Vostok Watch Amphibian Classic 420444b Meranom.com
Jeste da je povecalo malo cenu(za 15e), ali ako je kvalitet dobar, itekako se isplati.
I cini mi se kao da si poceli da stavljaju na satove ono se se najcesce modifikovalo sto je dobro jer modifikacije nisu nimalo jeftine bile
Kada spomenusmo modifikacije upravo natrcah na ovo:
Opis (copy - paste): Type 420 case (common current round case), bead blasted, Dave Murphy bezel, Noah Fuller bezel insert, Maratec two-piece Zulu strap and a tacky bund pad (to be replaced with a proper one as soon as I can make one).
Gospodin koji je modovao Amfibiju se zove Håkan Wikström. Nisam siguran sta osjecam prema ovom "djelu"? I svidja mi se i ne svidja...
Ja sam im uvek slao preko onog njihovog obrasca, na sledecoj strani:
Contact Us Meranom.com
Ostavis ime i e-mail adresu, i odgovor dobijes na mail.
Bookmarks sajtovi