stigao kod Meranoma jedan od novih modela:
Vostok Watch Amphibian Classic 710333S Meranom.com
stigao kod Meranoma jedan od novih modela:
Vostok Watch Amphibian Classic 710333S Meranom.com
Pozdrav svima od novog clana,
Zeleo bih da vas pitam sta mislite o ovom modelu
Vostok Watch Komandirskie 641688 Meranom.com
Dopadaju mi se ovi ruski satovi. Nisam neki zahtevan korisnik, bitno mi je pre svega da radi i da fino izgleda. Citajuci ovu temu, shvatio sam da su komandirskie satovi losijeg kvaliteta od amfibije, sad zanima me koliko je to zaista.
Hvala unapred.
Prilicno su losiji. Komandirci imaju hromirano kuciste, dok amfibija ima kuciste od nerdjajuceg celika,
Za malu razliku u ceni se dobija dosta bolji sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na odgovoru.
Odlucio sam se za Amfibiju. Uzeo bih sat preko meronoma. Imam pitanje za vas koji ste vec narucivali preko njih koji je najbolji naci da ne budem ocarinjen? (da li da mi posalje racun u kome se vidi da je cena sata ispod 50e ili da salje kao poklon ili da na koverti napise neku smesnu sumu).I da, koliko sam shvatio najbolje je da pored sata narucim i jedno rezervno staklo, da li i bezeli i jos nesto? Hvala.
Sta god da napisu nije vazno, posto je sa carinom sve lutrija.
Meni su recimo napisali 10% sami, nisam im to ni trazio.
Od onoga sto vredi poruciti to su staklo, jedan bezel recimo, dihtung gumice i rezervna krunica. Mada u principu uvek mozes da dokupis posebno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Marko dobro došao na forum. Poruči te delove što ih Rus nabroja. Nisu skupi a mogu ti nekada zatrebati.
Hvala vam na odgovorima.
Dvoumim se izmedju ova dva modela
Vostok Watch Amphibian Classic 710335 Meranom.com
Vostok Watch Amphibian Classic 710526 Meranom.com
Stavio bih im silikonsku narukvicu, pretpostavljam da to mogu i ovde da nadjem, da ne porucujem sa meranoma.
Mislim da cu prvo naruciti samo sat pa onda rezervne delove da bi mi cena bila ispod 50e, koliko sam razumeo roba do te vrednosti ne bi trebalo da se carini, al opet sto kazete sve je lutrija.
Hvala jos jednom.
A da li ova dva modela imaju mogucnost rucnog navijanja i sta konkretno to znaci ako je mehanizam automatik?
Bookmarks sajtovi