@Rus: Ministarka (710) ima 22mm
@nwolf: a da ti ne bi neku Doxu Sub?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
nwolf, posalji im mail, pa vidi, i mene zanima.
Ako im budes slao mail, vidi da li moze neka druga narukvica, posto je celicna losa.
Ako imaju nato bilo bi ekstra, mada moze i kozna.
Ne verujem da ce to da urade.
Ja sam znao da je celicna narukvica losa i narucio sam model sa koznim kaisem a stigao mi je sa celicnom narukvicom.
Mozda bi moglo da se ''uhvati'' ovo sa novih Amfibija?
Vostok Watch Strap for Amfibia Black Sea Black Meranom.com
Vostok Watch Strap for Amfibia Black Sea Orange Meranom.com
Ja sam za moju kupio plavi gumeni kais u BPM-u za 900 kinti...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jeste,krunica često ima običaj da malo landara na svojoj osovini kada je odviješ ali ne spada.
To što možeš bezgranično da ga navijaš-to je kvar na tvom modelu.
Korona se može podesiti da stoji čvršće i da se teže skida.
Šta da ti kažem-to je ta ruska lepota
Ništa nije savršeno ali sve radi i svašta trpi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja sam znao da je celicna narukvica losa i cim sam narucio sat odmah sam porucio i plavi Nato i jedan Time Factors kozni kais.
A, yok! Sve su to iskusni ronioci sa validnim licencama
Na Chestopol Time sam razgledao, i zaista me je amfibija sa podmornicom i sidrom i komandirski sa tenkom i petokrakom izašao 112$ sve zajedno sa poštarinom bilo do Srbije, bilo do Austrije. Onda se stvarno ne isplati uzimati od ovih lokalnih preprodavaca. Evo još se mislim da li da naručim....buljim u shopping cart i kontam da li da kliknem next ili ne
Bookmarks sajtovi