vrlo vrlo cudno, mozda imas kako oni to zovu nagradne poene, pa placas samo 2 dolara, ovo je kod mene
vrlo vrlo cudno, mozda imas kako oni to zovu nagradne poene, pa placas samo 2 dolara, ovo je kod mene
Mislim da nema veze sa poenima. Upravo sam proverio, i isto je i kad sam ulogovan i kad proverim na guest nalogu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
oni kako koga zacepe hehe
salim se, uglavnom bitno je da se ne placa nista, a stigli novi modeli, odlicna alternativa i moj prvi pik
Pitanje za znalce: na Amfibiji staklo jel' lepljeno ili upresovano?
kontaktirao sam Meranom i pitao sam ih zasto ne proizvode
-dobro staro 470 kuciste
-zasto ne proizvode 119, odnosno tonneau kuciste, ali ne kao 090, nego ono oštrije kao na 1967 amfibiji
-kada ce da ubace celicnu krunicu
i rekli su mi da su ima bas ove tri stvari prioritet i da bismo uskoro mogli da ocekujemo pomenute novitete i izmene
Nadam se, samo se takodje nadam da nece drasticno povecati cene.
Jer iskreno sa ovim cenama su konkurenti ali ako povecaju cene ja bih uvek pre kupio Orient neko Vostok (a vec su sada sa ovim SE cenovno blizu Orient Mako-u, a slozicete se da je Mako kvalitetniji i bolji sat).
Poslednja ispravka: jagoda-nbg (25.4.2014. u 15:12)
neka krunica poveca cenu za 5-10evra, opet je konkurentna sa svojih 55evra
one SE su mi blize cenovno Seiko 5 modelu, a Seiko je garantovano bolji sat, zato sam i uzeo onu klasicnu staru Amfibiju jer je daleko jeftinija
da, ali ta stara nema ni celicni bazel, tako da ako spoje sve te "novitete" na jedan sat mislim da ce biti skuplji; da, sto ti rece cak i u Seiko rangu!
Bookmarks sajtovi