Da, R4.
A to za visak srafova je uobicajeno. Ja sam davno shvatio da se zbog toga ne treba sekirati, jer to proizvodjaci k...ski kod sklapanja ubace vise srafova i matica da bi uneli pometnju. Garant!
Da, R4.
A to za visak srafova je uobicajeno. Ja sam davno shvatio da se zbog toga ne treba sekirati, jer to proizvodjaci k...ski kod sklapanja ubace vise srafova i matica da bi uneli pometnju. Garant!
hehe moguće, tad su bili pošteni, sada su katastrofa, zarade na servisima i delovima, jedno tri-četiri puta više nego na prodaji, baš pratim list ekonomist
našao sam jedan novi u požaru skoro potpuno izgoreli porše kajen turbo i mislio sam da ga uzmem da se bavim sa njim malo, da prodam aluminijum i bakar sa njega, neverovatan auto, koliko samo delova ima ali nisam mogao ništa da mu uradim, prekomplikovan posao
inače je bio ekstra jeftin, pa sam kupio sat za taj novac
Nova teaser fotka koju je izbacio meranom. Neki novi SE je u pitanju.
kao i jedna fotka zanimljivog poklopca. Da li je u vezi sa prethodnom fotkom, jos uvek se ne zna.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rus, ovaj ti moraš nabaviti, kakav god da je-poklopac ti savršeno ide uz avatar
Da, za iducu sedmicu su obecane neke novotarije. Pored ove dve fotografije koje je kolega RUS objavio su dosada "procurile" u javnost sledece
poznati dizajn brojcanika ali sada bez datuma. Da li ce biti i neka druga boja sem crnog?
novi brojcanik. brrrrrrrr
nova narukvica ...
E sad, sta ce se od svega ovoga pojaviti iduce sedmice?
Vostok ide u dobrom smjeru.
Samo bojim se sto ce biti kada udju u rang cijene jednog monstera, skx007 itd..
drago mi je zbog njih, neka rade, samo bi morali da poprave neke najelementarnije stvari
bilo bi super kad bi im obrada bila bar u rangu starih sovjetskih
veberz, jel se to meni cini ili je ovo na poslednjoj slici Neptun kuciste?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja mislim da Vostok ne ide nikuda. To jedino ovi satovi Special Edition u kooperaciji sa meranom. A i tu se vise igra (cini mi se) na ekskluzivnost, u smislu da se vestacki drzi nestasica. I da, tacno je da su ti SE vec 100-125 dolara. I odavde je zaista samo jos korak-dva do 200 dolara. A ko ce tada jos kupovati? Ne znam, ja sigurno necu, jer ajde-de za zavrsnu obradu to kompenziraju nekim drugim prednostima. Ali vostokovi mehanizmi su jako daleko od seiko mehanizama i sve mi se cini da im se nikada nece ni pribliziti.
RUS ne cini ti se, to jeste 960. Na watch.ru se suska da se sprema novi SE neptun, navodno sa zelenim brojcanikom, mozda onaj ciju sam sliku postavio? Meranom spretno vodi igru.
ps. a jesi primetio da su linkovi puni?
Poslednja ispravka: RUS (27.5.2014. u 12:48)
apsolutno se slazem za mehanizam, seiko 5 je mama za vostok u svakom smislu izuzev narukvice, tu su egal
Bookmarks sajtovi