Otisak prese poklopca za novi Neptun LE model. Rekao bih da ce poklopac da bude zanimljiv.
Otisak prese poklopca za novi Neptun LE model. Rekao bih da ce poklopac da bude zanimljiv.
Poslednja ispravka: RUS (10.7.2014. u 17:16)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
RUS
Da li je to pouzdana informacija? Mislim da ce biti Limited? Na poklopcu pise specialjnaja serija dakle SE. A ne Limitka. Popizdjanicu ako ne budem mogao da ga se docepam.
Gledam malocas meranomov sajt, i vidim da je digao cene klasicnih amfibija i postarine za preko 10%. Da li to znaci da je konacno dolar poceo da propada? Mislim ocigledno manje vredi
voleo bih da jeste, no Dimitrije je osetio da mu raste potraznja i broj lajkova na fejsbuku
veberz, nije pouzdano, zapravo moja je greska, mislio sam na specijalnu seriju, mada se kod njih obicno ispostavi da "limited" nije zapravo limited.
Evo sta kaze gazda firme:
"We hope that the Neptune watches will on sale at Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com in beginning of September like the other SE watches. We are expecting first 200 pcs. in green, blue and black dial colors."
Pitanje je samo jos cena?
Ove dve slike me proganjaju
Poslednja ispravka: veberz (10.7.2014. u 21:41)
Cekamo mi Veberz Edition,jeb.s Meranom.
Objasnjenje sta znace oznake na brojcaniku radio room modela,
Bookmarks sajtovi