Just do it !
Just do it !
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma cifra je nikakva, ali se razmišljam zbog tih kućišta i korona....ništa gore nego kad se izgrebe ili oljušti, pa proviruje žuto.....
Za amfi stvarno ne znam dal je bezel od mesinga. Vucaram ga od februara i vec sam unakazio pleksi udarajuci u zidove. Na bezelu nikakvih tragova nema. Mislim da treba da prodje bas dosta vremena i da jadnicak pretrpi jos mnooogo mucenja da bi istrcao mesing (ako je uopste mesingan)
Poslednja ispravka: anbeast (11.10.2012. u 18:35)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Obratite pažnju na cene rezervnih delova
orion, vostok items in Poljot orion vostok molnija slava store on eBay!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ako nisi siguran kako ce bezel da se ponasa mozes da sa narucenim satovima porucis i rezervni bezel i pleksi za male pare:
Vostok watch parts Meranom.com
obrati paznju na krunicu svi ovi komandirce sta si stAvio imaju losu krunicu mislim na kljuc
mnogo je slab kvalitet nego kod starije komandirce to ti kazem od iskustvo
Koliko god voleo te satove ja bi ih izbegao. Krunice jesu manje ali problem je završna obrada tj kvalitet ili bolje rečeno nekvalitet hroma na kućištu. Znam čoveka koji je kupio nov Komandirski( orginal ne kopiju ) i posle par meseci mu je požuteo tj oljuštio se hrom sa zadnje strane kućišta. Duže će ti trajati sovjetski komandirski( mislim na hrom ) nego ovi novi.Dodaš još malo para i kupiš Amfibiju.
Bookmarks sajtovi