Eto recimo da se slazem sa tobom sve osim ovoga da smo premali. Da smo mali jesmo ali ako tako gledas onda je i beograd velicine kao cela slovenija ili makedonija. Jednostavno to se tako ne odmerava. Kako jedan seiko ima vitanova koji je glavni zastupnik, uvoznik ili sta vec za seiko satove tako bi i vostok morao sebi da nadje slicnog partnera. Ne govorim samo za srbiju vec citavu istocnu evropu. Da obezbedi distributere od beograda, budimpeste, praga i tako redom i to je onda trziste velikog potencijala. I to ne mora i ne moze biti neko ko ce ziveti samo od prodaje njihovih satova...moze to da bude neka zlatara ili tome slicno kome bi to bila usputna delatnost. Ako zelis neko trziste moras biti fizicki prisutan na njemu. Da je sreca da izlaze svake godine novi modeli a da se ove klasik verzije izdaju u ogranicenim serijama za ljubitelje sovjetskih satova, a ne obrnuto.
Sto se tice podesavanja datuma tu se apsolutno slazem, cak sta vise tako nesto sam i imao na umu kad sam pricao o izbacivanju i one jedne jedine komplikacije koju su imali. Na sta to lici...nek izvace i sekundaru i pocnu da prodaju satove bez narukvice...nek pojeftine proizvodnju do maksimuma. U zadnjih 10 godina mogli su da naprave izmene, unaprede mehanizam i rese problem podesavanja datuma. Ja sam kao sto se vidi mnogo razocaran narocito zato sto ovih dana planiram kupovinu jednog jeftinijeg sata do 10 000 ali eto iako me sve vuce ka rusima izbor ce ipak pasti na seiko snk131 za 9890 RSD.
Bookmarks sajtovi