Otišao sam pogledati...ali iz odgovora na upite se čini da se planira reissue. Aleluja !
Znam da je vjerojatno precijenjen, ali to je sat u koji sam se zagledao na samom početku svojeg zanimanja za satove i imao sam priliku da ga kupim, ali onda mi je to bilo previše za dati...a sada bih skočio, koliko košta da košta. Da smirim žilu ludaru
Iako...dobro ste uočili za sekundaru...šteta bi bilo da je nema...
Poslednja ispravka: gogmajster (30.9.2014. u 17:05) Razlog: dodatna misao...
Steta sto je kais samo 20mm.
Da ne guglam s telefona sada, koja je to okvirno cifra i koji je mehanizam?
Neka varijanta 2416 sa dodatkom GMT. Cena se ne zna, ali mislim da ce biti preko 200 zelembaca.
Stari je bio $270 (iako sam vidjao i za manje), a mislim da ce je sada ili opet tu negdje vrtiti, ili jos nabildati, jer sam dobio dojam da su se ljudi nabrijali na njega i da bi bila pristojna potražnja....
Ovo nađoh...
Model: Komandirskie K-34
Year: late 2000s
Caliber: 2426, automatic + hand winding, 31 jewels, 24H/GMT hand
Note: modern model, bearing the historical Komandirskie name. Distinctive feature - the lumed dial. Very modern look, integrated leather strap with signed butterfly clasp. The fourth 24H-indicator hand can be used as GMT hand in combination with the inner rotating bezel (driven by the second crown on the left). Water resistant to 100M, screwdown display caseback, mineral glass, luminous hands. Diameter 43 mm.
Evo pojavio se K-34. Ja sam malo bolje sacnuo cenu nego Gogi
Ne mogu reci da se zalim...sad se lomim...treba li mi . Osobito uz forumski koji bi mogao ispasti slicnog dizajna...joooooj!
Šta mislite o ovom satu koji se pre par dana pojavio na jednoj domaćoj internet berzi:
Ja nisam mogao da ga pronađem niti u jednoj vostok arhivi, pa mi je jedino preostalo da zaključim da je sat neka postsovjetska dorada i varijacija sačinjena na osnovu orginalnih (i nekih ne baš oginalnih - kazaljke), a u tom momentu, raspoloživih delova... Štap i kanap varijanta... Mada je brojčanik baš zanimljiv...
Očekujem da sky ili RUS daju svoje mišljenje, naravno ništa sa obavezom...
Bookmarks sajtovi