Gogmajster ima li jos koja fotka te Amfibije? Interesantne kazaljke.
Gogmajster ima li jos koja fotka te Amfibije? Interesantne kazaljke.
samo je ta jedna postavljena jutros na fejsu meranoma kao sljedeci model. Da, dobre su kazaljke. Fino izgleda.
Evo jos jedne sa njihove tweeter stranice. Pišu uskoro...
Navodno će dolaziti i u tamno sivoj i plavoj varijanti.
I jos jedna...
Poslednja ispravka: RUS (24.7.2015. u 23:01)
Evo jos jedna...
Ne izgledaju lose sa sword kazaljkama, a i sendvic brojcanik mi se cini zanimljivim.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sviđa mi se kako izgleda taj sendvič brojčanik (bar ovako na fotografiji). Mačaste kazaljke su super. Inače iste su kao na prvim Amfibijama tip 350 tako da ništa novo ali sviđa mi se da ih ima u ponudi jer su u novije vreme bile samo na ženskim modelima Amfibija. Sudeći po onoj fotki koju je postavio gogmajster stavljaće ih i na ministarku. Jedino što mi se ne sviđa je to što su to sve ograničene serije i to će da plane dok kažeš Vostok. Bar dve trećine modela iz ograničene serije su im van stanja.
Poslednja ispravka: skydrummer (25.7.2015. u 0:05)
Nije los, nije...najvise mi se svidja onaj sa crnim ciferom, ali ne razumem zasto su stavili satnu podelu na bezel.....to mi je totalno out, cak i ne vidim prakticnu primenu....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Šta je ovo, nemaju bezel? Žuti mi je baš lep. Najzad nova krunica od komada čelika. Lepe kazaljke i lepi ciferi. Mehanizmi na SEovima su isti u smislu da nisu posebno obrađeni, regulisani?
svidja mi se ovaj ispod zutog.koji je to model i da li je to neki handmade? eventualno koliko kosta...
Videh upravo da su se pojavile ove nove amfibije na meranomu, cena sitnica
Bookmarks sajtovi