Imam 120813,više muzike nego para.
Imam 120813,više muzike nego para.
Je l' ima neko 1967 Design verziju Amfibije? Poručio sam ga pre nedelju i po dana, nestrpljivo čekam da mi stigne, pa bih voleo da čujem ponešto o satu od ljudi koji ga već imaju...
Verovatno je vec pisano na forumu, ali ne mogu da nadjem:
Kolike troskove carine i/ili poreza mogu da ocekujem pri narucivanju klasicne Amfibije od ~55$ sa meranom.com? Ako neko od clanova koji su vec narucivali mogu da podele iskustvo... Hvala
по мени никакве трошкове не мораш да очекујеш
каква је друже та дизајн 1967 верзија, дај неку слику линк
Što se tiče 1967 dizajna to je tip kućišta 090 (Amphibian Classic 090 Meranom.com ). Što se iskustava tiče, tehnički Amfibija kao i svake druga. Dužina sata je 48 mm tako da možda nije za tanje zglobove jer bi mogla štrčati. Takođe ima skrivene ušice tako da deblji kaiševi ne pašu, odnosno češu o kućište pa se brzo ogule. Dakle, treba kupiti neki malo tanji kožni ili gumeni kaiš.
Hm, stigle mi dve 420059, uporedio sa 710059 od ranije. Boja cifera niđe veze. Na 710 je skoro indigo. 420 vuče na zelenkasto uz daleeeko više 'sedefa'. Preferiram ovo na 420. Šteta što više nisu sunburst, i što nemaju hromirani okvir datuma.
Kakav je ovaj komandirskie u odnosu na onu amfibiu koju sam postavio pre nekoliko nedelja? )
Amphibian Classic 120695 Meranom.com
Komandirskie 350606 Meranom.com
Bolja je amfibija, nema nikakve dileme.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi