Odneo sam coveku da pogleda sat i kaze da se lezaj rotora raspao, pretpostavlja negde prilikom transporta, a nije radio jer se delic necega bio zaglavio u zupcaniku. To je izvadio i sada radi kako treba, nego ne znam sta da radim u vezi tog lezaja?
Odneo sam coveku da pogleda sat i kaze da se lezaj rotora raspao, pretpostavlja negde prilikom transporta, a nije radio jer se delic necega bio zaglavio u zupcaniku. To je izvadio i sada radi kako treba, nego ne znam sta da radim u vezi tog lezaja?
^ treba ti nov rotor, pošto je ležaj u njemu.
Saznao sam u međuvremenu, pa sam poslao poruku meranomu
Poslaće mi novi rotor, neću ništa morati da platim. Nudio mi je i da vratim sat kod njih na popravku, a ne bih da ga cimam, tamo pa opet nazad, proći će više od mesec dana.
Poslednja ispravka: VLADAN P (1.3.2016. u 18:53)
ja sam moju prodao isti dan, čim sam je stavio na ruku
neko je dok je kačio onu nesrećnu narukvicu pogrebao lugove, oba, obe strane
a i sovjetske su iste, ako mene pitate, Seiko 5 cenom tu negde, sat je svemirski brod za amfibiju, a i uopšte da se ne postidi ni daleko skupljih satova, izuzev narukvice koja je u skladu sa cenom
Milanoviću, nemoj bre da širiš negativnu energiju!
Zoltane, ne shvati lično, znam da ih voliš
ja moju nosim neskidam sa ruke osim labavijeg bezela nemam zamerki tako da je izgleda sve do ukusa i osecaja
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Ja se zaljubio u ovu plavu gore i opako me vuce.Tako da me veseli ovo sto rale kao vlasnik iste kaze.
Ma kupi slobodno Gogi. Ako treba uradicemo mu nulti servis i bice posle ko bombona.
Bookmarks sajtovi