i meni se svidja plava ali nije je bilo kad sam ja kupovao tako da slobodno ako hoces kupuj guma me je prijatno iznanadila mekocom ali opet znas da je to rus i neocekujes previse tako da stvarno budes prijatno iznanadjen
i meni se svidja plava ali nije je bilo kad sam ja kupovao tako da slobodno ako hoces kupuj guma me je prijatno iznanadila mekocom ali opet znas da je to rus i neocekujes previse tako da stvarno budes prijatno iznanadjen
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
To kuciste jos nisam imao u rukama, ali uveren sam da je bezel iste dimenzije. A onaj plavi bezel koji bi zeleo jednostavno nije dostupan vec mesecima kod meranoma. No ne znaci da ga nece biti.
Pitam jer nadjoh ovu fotku,na kojoj se cini moguce,a jako mi se svidja.Na takvo nesto bih ciljao.
gogmajster nije tolika razlika ima je ali ne u toj meri a bas se vidi kad si napolju pa bezel bljesne od svetla inace je ok
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Mozes pitati Dmitrija, ali sam siguran da ide.
Ovako mi izgleda kao 090, samo otvorenih lugova, gdje se upravo i gube ona dva milimetra u rasponu, dok je sirina ista.
Он сказал: "Поехали!"
Slažem se za Seiko 5, al to je samo generički sat. Amfibija je daleko više od toga. Kao recimo italijanski auto, ili neka žena, ima mnogo mana, ali je voliš jebiga
seiko 5 jeste baš generički sat i to mnoge odbija
amfibija ima dušu, jako lep dizajn, zanimljivo ime, istorija ali bezbroj mana koje su nezamislive na drugim satovima, meni je to prosto nedopustivo za sat koji košta skoro kao seiko 5, mislim na ove skuplje SE i radioroom i slično šta imaju već ne znam više
Naravno da je dopustivo, sve je dopustivo, kad imaš proizvodnju moraš da imaš grešku ma kakav QC imao, a Vostok verujem da i nema neki QC, ili je bar zaostao na standardima od pre bar 30 godina.
Ok, ima poneki problem sa rotorom, sa nedovoljno podmazanim mehanizmima(mada ovo skoro nisam čuo=, sa nesavršenim navojem krunice, osećajem rada ključa itd, ali to je i dalje sat od 60-70e koji svaki može da se utera u neke suludo tačne okvire pokazivanja vremena, da zaroniš bez brige, da ga nosiš svaki dan bez brige, grebeš, ispoliraš staklo sam, udariš krunicu kupiš novu za 5e, itd, pritom je nesrazmerno malo nezadovoljnih korisnika u odnosu na one oduševljene. To što si ti po difoltu hejter i i u nekom horolopuritanističkom tripu je drugo. Nemoj se ljutiti, tako vidim tvoje pisanje, ništa zlonamerno.
Edit: Da ne pomisli neko da sam fanboy i slično, voleo bih da imam mogućnosti da se zezam sa modovanjem skupljih satova tipa Orienta i Seika, stavljam bubble kristale od 100e, neke kejsbeke i narukvice, ali šta je tu je, Amfibija pruža odličnu zabavu za "male" pare širokim narodnim masama. I definitivno je sat koji standoutuje u svakoj prilici. Možeš napraviti toolwatch, a može i dress, od istog sata. To je lepota.
Poslednja ispravka: Uros GT (2.3.2016. u 15:17)
haha ma gde da se ljutim taman posla, jer to i jeste tačno
mada i ti si malo izašao iz domena realnog hvaleći amfibiju i racionalizujući te silne kupovine, nalazeći u njoj nešto više od onoga što ona zapravo jeste
Bookmarks sajtovi