svi "bazel" su hromirani i mesingani , cak i na amfibijama !!! znaci sto dalje od kontakta s solju, znoj ...
Komandirski su samo za UKRAS ! Hrom se skida nakon 10 do 15 dana i ne podleze garanciji , nisam uslikao svoj , koji je star 5 meseci ... znaci izgleda kao da sam bio u WW2 s njim ... strasno ... i to Ruse zabole Q ...
Jedini LEK je kupiti kais onaj sto kozom prekriva dno kucista , ali ce se krunica brzo izlizati ... a ruka ce vam izgledati kao da vam je puko kapilar u ruci
Bolje kupite stare SSSR vise se isplati , mozete kupiti za stare za male pare kazaljke , staklo , pozadinu ... ja na ruci imam jedan SSSR koji sam nabudzio i NEDAM GA !!!
i ti iz SSSR su hromirani , ali to je HROMIRANO ovo novo je SR...
Originalni su ocajni kozni ... Veruj mi !!! Kupi neki crni deblji ... Inace sat ako ovak izgleda mozes ga utopiti za mnogo vece pare ........ Nesmem ti ni reci koliko , ukoliko su i kazaljke sacuvane i originalne ...
migrom dobro došao na forum.
Pitanje : Da li znaš od kojeg je materijala rotirajući prsten i krunica na Amfibiji 1967 ??
meni se definitivno dopada drugi sa leve strane u donjem redu i planiram da ga nabavim!!!!
Bookmarks sajtovi