Urose,cestitam i zavidim!Mogu mislit kak je dobar!
Urose,cestitam i zavidim!Mogu mislit kak je dobar!
007 je daleko interesantniji. Ovaj je onako, bah...
Kolika su odstupanja na vašim amfibijama?
Kod mojih +- 1 minutes,mada me to uopste ne brine Jednostavno volim amfibije
Moje su sve maltene tačne, osim jedne koja uvek malo žuri, u proseku minut na dan, ali volim je i volim da svako jutro vratim taj minut.
Nemam predstavu, ranije sam pratio u sekundu, znam da je bilo baš malih odstupanja, daleko u okvirima fabričke specifikacije.
Ako ti je to mnogo bitno Vostok verovatno nije sat za tebe.
Ima li neko ideju kako da namestim to što mi je na polovnoj amfibiji koju sam neki dan kupio cifer zarotiran za oko pola minuta u smeru suprotnom od kretanja kazaljki? Kada sam otvorio vidim da ima tu malo lufta, jedva primetnog, a nije bilo moguće dodatno učvrstiti mehanizam u onaj metalni prsten. Da li je potrebno skinuti pa vratiti sam cifer? Verujem da je to do njega, a ne do celog sklopa mehanizma i cifera zajedno jer njegov položaj diktira ključ krunice?
Iskreno ne znam, imam isti problem sa jednim da kazem civilnim Vostokom.
Nisi nikada pokušao to da rešiš? Meni fali još malo alata pa da počnem i sa tim da eksperimentišem, samo držač mehanizma, par kvalitetnijih šrafcigera i štipaljka za kazaljke.
Jesam, neće da makne, odnosno nema nikakvog lufta. Satove jesam otvarao, svaki koji imam bar par puta, ali nisam ništa rastavljao.
Posjetio sam i sajt zenitara i meranoma i uočio prilicnu razliku u cijfnbma amfibija. Istovjetni ministri 710 je u zenitaru skuplja plo 14 €.
Bookmarks sajtovi