I evo ga potvrda da ce novi Komandirski biti precnika 45.
dakle, kolega Mario, drvosece i ostali koji misle da su to spremajte novce Mi ostali koji raspolazemo ukusom cemo to posmatrati sa strane
I evo ga potvrda da ce novi Komandirski biti precnika 45.
dakle, kolega Mario, drvosece i ostali koji misle da su to spremajte novce Mi ostali koji raspolazemo ukusom cemo to posmatrati sa strane
..bas odlican, pravi sat za prave momke a ne za .......
po meni ovaj 2416.02 ali samo da nisu uvecali 12 i 6.
Poslednja ispravka: MMario (13.6.2016. u 11:14)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Samo se nadam da novi Komandirci i ove Amfibije koje je postavio Aviator nece biti neke SE varijante jer polako zamaraju sa tom forom. Doslo se do toga da interesantnije satove nudi Meranom nego Vostok pri cemu SE modeli nestanu odmah.. Vostok kao da je u sluzbi Meranoma umesto da je obrnuto. Inace bas mi je drago da ce se pojaviti nova Amfibija 470. Da li se zna kada ce ih biti u prodaji?
To su zvanične slike iz fabrike, nemaju veze sa Meranomom.
Sky, to su sve slike sa stranice ČČZ na VKontaktu ЧЧЗ Восток✔️ . Ne bi trebalo da ima veze sa meranomom.
Nova 470-ica se takođe neće odlikovati umerenim dimenzijama
Alo bre ... pa L2L će biti negde 52-53mm. Visilo bi ti preko zgloba. Preteraše ga.
Poslednja ispravka: RUS (13.6.2016. u 18:50)
Pozz zelio bih kupiti ovaj sat, svidja mi se ali me zanima samo jedna stvar, to je iluminacija, nekako na casio satu koji sada imam je pravo losa, kakvi su ovi satovi glede toga
Omega PO 45.5...L2L=51.25mm
Brajkan Deep Sea =53.75mm
..i koji mi visi preko??
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pa oba
Shvatio sam da ove 470 Amfibije nemaju veze sa Meranomom jer fotke imaju Vostokov žig mada opet...
Tražio sam fotke za 470 ovde Чистопольский часовой завод Восток - официальный сайт. Новости i nisam našao pa sam počeo da sumnjam da nije opet Meranom, mada nema tih fotki ni na Meranomu.
U svakom slučaju ko hoće da prati Vostokove novitete može to raditi i ovde :Everything to expect from Vostok factory soon .
Veberz, ako imaš vremena, postavi link sa ruskog foruma koji se tiče Vostokovih noviteta.
Bookmarks sajtovi