Naručio jedan pre neki dan, jedva čekam da stigne, baš 007.
Naručio jedan pre neki dan, jedva čekam da stigne, baš 007.
Svaka cast, urose- ja ga jednom dao i vratio i onda opet (bezveze) dao, no sad ga necu vise vracati, iako mi strasno fali za sportski sat...
Čekam da naprave izbace neki nocvi model u tom kucistu, jer mi je savrseno.
Meni se dopada što je nekako uni, za razne prilike, uzeo sam i onu gumenu fabričku narukvicu od 15$, mada je crna, jer ne nosim leti kožne da se ne upropaste.
Mali ot: Skoro su mi stigle Vostokovi skuplji kožni kaiševi i fenomenalnog su kvaliteta i izrade, vrede svaku paru.
Postaviću sutra kad nabacim 18 na moj 420, a okačiću i slike 22.
Hahhaha, eno slika u drugoj temi.
Meranom je pustio u preorder nove K 34-ke...
Komandirskie Komandirskie K-34 Automatic Meranom.com.
iskreno, većinom sam razočaran, naročito plavom verzijom, a znate koliko žudim i kukam za plavom verzijom onog full-lume K34...
Nije se dogodilo . Kukao sam kolegi cayetu i on me nasanjkao napravivši Photoshop verziju mog sata iz snova...
Nasjeo sam, ali otrežnjenje mi je bilo još teže.
Prikačili smo ovu verziju na Facebook profil Meranoma i predložili da bi ovo / su ovo trebali napraviti. kaže Dmitrij...možda . Živi bili...
Da ne otvaram novu temu, ako mogu da iskoristim ovu da dobijem potrebne informacije.
Razmisljam da se pocastim za NG i porucim ovaj sat:
Komandirskie K-34 2416B/480514 Meranom.com
E sad, ne mogu da pronadjem nigde informaciju da li je bazel SS (pretpostavljam da jeste).
Takodje bih zamolio vlasnike satova iz ove kategorije ako mogu da ga fotkaju na ruci i okace fotke (i to tesko pronalazim na netu).
Unapred hvala
Samo da javim da je stigao sat. Prelepost jedna uzivo
Idem odmah da skratim narukvicu, ne mogu da docekam da ga nosim.
Kad se slegnu utisci bice vise slika i koji komentar.
Da napomenem samo da su stavili na paketu cenu od 20$, vidi se da su nasi carinici otvarali kutiju, i na kraju su mi naplatili po toj osnovici od 20$, carinu i porez i lezarinu valjda sve ukupno 610din (TOP)
Bookmarks sajtovi