Neso, ne razumem koji te tacno tip bezela zanima.
Neki modifikovani, original ili original(stari tip)?
Ovi original bezeli su oko 5-7e.
Neso, ne razumem koji te tacno tip bezela zanima.
Neki modifikovani, original ili original(stari tip)?
Ovi original bezeli su oko 5-7e.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Obična matora amfibija, a evo je na linku: http://www.svetsatova.com/forum/memb...7442-img-0618/
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da negde osamdesetih su radili tu verziju sa crnem bezelom ali gde sada naci to i da je ocuvan bezel. Inace moze i od Seika da se namesti ali je glomazan, eventualno na ministarku moze da se namesti da lici na nesto.Inace i ako se poruci Seiko bezel od nije jeftiniji od 35$...
Niko nije rekao da je ovo jeftina customizacija
Neso, imas ovaj bezel.
Vostok Watch Bezel 42 Meranom.com
A imas isti i kod zenitara na e-bayu, i on kosta manje vise isto.
Jedina razlika je sto nema tu iluminaciju na nuli.
Hvala, druže. Pogledaću i kod nas, pa da satić bude k'o nov
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ja zapravo i nisam siguran sta je migrom hteo da kaze? Ja sam razumeo da on ima strug ili zna nekoga ko se bavi masinskom obradom pa da moze da organizuje pravljenje tog bezela ovde. Jeste li i vi tako skontali? Realno, pravljenje bezela nije toliko precizna rabota kao pravljenje, npr. ventila za SUS motor, tako da verujem da nije nikakav problem izraditi to ovde...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nije ni meni jasno.
Mada sam i ja razumeo tako, da moze da napravi.
To je jedino logicno.
Bezel za amfibiju moze da napravi svaki priučeni metalostrugar. Mašine stare 50 godina rade sa greškom od 1/10000 dela milimetra, a ako to nekom nije dovoljno onda jbga. Jedini problem su dimenzije i dizajn. Treba ih prvo uzeti sa originalnog bezela i osmisliti njegov izgled. Tu bi mogao neki mašinac da pomogne ako ga ima ovde.
"Raduj se, mladiću, za mladosti svoje, i neka se veseli srce tvoje dok si mlad, i hodi kuda te srce tvoje vodi i kuda oči tvoje gledaju; ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud"
Bookmarks sajtovi