Posto imam vec jedan sat Buler, automatic, i bas mi se dopao, interesuju me vasa iskustva sa ovom firmom?
Razmisljam o kupovini novog sata, i jedna od opcija bi bio i Buler - "Ocean hero":
http://www.buler.ch/en/collections/c...N'445'
Posto imam vec jedan sat Buler, automatic, i bas mi se dopao, interesuju me vasa iskustva sa ovom firmom?
Razmisljam o kupovini novog sata, i jedna od opcija bi bio i Buler - "Ocean hero":
http://www.buler.ch/en/collections/c...N'445'
Imaju lepe satove,ali ne pronadjoh na netu cene..Kako se krecu?
Nazalost - ne uspevam da im nadjem cenu na netu...
U Grckoj sam ih video u jednoj radnji na Tasosu za 500-700 EUR, ali ne uzimam cenu za ozbiljno - ipak je bilo kod juvelira, u turistickom mestu
Inace - uzivo tako dobro izgledaju! Posebno mi se svidela plava pozadina
A gde si kupio sat koji trenutno imaš? Grčka, inostranstvo, kod nas?
Ja sam nešto od cena uspeo da nađem, i znaju da se kreću recimo od par desetina $ za modele iz 80-tih do par stotina, pa čak i hiljada $ za novije modele, u zavisnosti od mehanizma, materijala upotrebljenih u izradi, itd.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sadasnji sat je automatik, iz 80-tih. Ostao mi je od dede, a kupljen je u Italiji.
Inace, pisao sam Bulerovoj prodaji, videcu sta ce odgovoriti. Cesto sam u Becu i mogao bih tamo da pogledam.
Ukoliko Buler bude suvise skup ili nedostupan, bacio bih pogled i na Tissot i Certinu.
Ima li neko savet - sat treba da bude u stilu Tissot PR200 ili Citizen AT0840-54L. Dakle ne previse nabudzen, ali ni skroz jednostavan. Obavezno sa datumom a pozeljno sa danom u nedelji i stopericom. Svideo mi se i Tissot T-Touch, ali mislim da prelazi zacrtanu cenu od ~200 €. Zato mislim da cu morati da se zadovoljim kvarcnim mehanizmom kod satova iz srednje klase...
Uzgred, od Bulera su mi se svideli sledeci satovi (iako svaki od njih ima razlicit mehanizam i dizajn ):
1. Ocean Hero / Blue,
2. Marine Odyssey Chronograph / Blue Pattern,
3. Pro Champion Automatic / Gents / Blue
Aj vidi pa nam dojavi.
Evo da ne otvaram novu temu,
Novi sat jutros kupljen na buvljaku za 200 din.
Ako neko zna vise o satu neka napise.
Bookmarks sajtovi