Na ovo pitanje je najbolje neki zemljak da ti odgovori.
Malo je ljudi kupovalo sa amazona, posto ne salju robu u srbiju(salju samo knjige)
Za CG ne znam.
Na ovo pitanje je najbolje neki zemljak da ti odgovori.
Malo je ljudi kupovalo sa amazona, posto ne salju robu u srbiju(salju samo knjige)
Za CG ne znam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A preko pay-pal?
Sta mislis za prodavca?
Ne znam stvarno za prodavca. Nemam iskustva sa njima, pa ne bih zeleo da ti dajem pogresne informacije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bulova Men's 96A125 BVA Dual Aperture Dial Mechanical Watch: Watches: Amazon.com
Je li moguce da je ovo replika?
I zna li ko da li ovo "& this item ships for FREE with Super Saver Shipping." da je besplatna postarina?
Unaprijed hvala!
pa ako pise free onda bi trebalo da je besplatna s tim sto pretpostavljam da cekas malo duze u tom slucaju.
Jel zna neko da li se bulova satovi mogu naci u Srbiji? konkretno mis e svideo ovaj model
Bulova Men's 98B142 Precisionist Champlain Black Dial Rubber Strap Watch: Watches: Amazon.com
U Srbiji nema distributera ovih satova.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam jel dozvoljeno linkove kaciti ali me interesuje ovaj sat i to kolika mu je realna cena.
MENS BULOVA MARINE STAR 2 TONE BLUE DIAL WATCH WAT-MBU-0083 - Paris Jewellers
Veliki pozdrav
Sajt je fantastican
Pronasao sam sat, koji mi se vizuelno mnogo dopada, pa bih zeleo da cujem neko misljenje od strucnijih ljudi sa foruma, u pitanju je Bulova Accutron Kirkwood 64A103 Hvala unapred!
Bookmarks sajtovi