Potpuno se slažem, odličan sat, cena OK.
Potpuno se slažem, odličan sat, cena OK.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nema sta, lep sat.
MEni se ovde najvise svidja sto su vratili stari logo i kornjacu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni je zanimljivo ovo okruglo, nenametljivo kućište, baš kao na nekakvom vintaž Omegi ili sličnim satovima sa početka 70ih. Ali su ipak povećali obim kućišta, meni lično bi ipak bilo draže malo robusnije kućište, ovako mi je između vintaž luka i fensi dres sata (što nije). Sve u svemu ovo je čisto cepidlačenje, predivan sat.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
PRELEP. Nekako mi je svaka Certina lepa, po meni vodeci brend iz tog cenovnog ranga po pitanju izgleda.
Lep sat,jednostavan,bas ono sto volim,a i cena je ok
Jel zna neko da li može još uvek negde da se nađe ovaj primerak u full pakovanju,ovako sa drvenom kutijom???
Bookmarks sajtovi