Odlucio sam da svoju lepsu polovinu pocastim kvalitetnim satom. Nakon dosta ispitivanja terena znao sam otprilike kakvi modeli joj se svidjaju. Naravno ja sam bio za to da to bude neki automatik, ali kada sam joj objasnio kako to radi, jednostavno je rekla da to nije za nju jer sat ne nosi uvek. Rece: "Hoces da mi kazes da ja to svaki put kada stavim moram da stelujem? Bolje kvarc onda." S obzirom na ovakvu reakciju, ostavilo mi je vise prostora za odabir uz znatno povoljniju i cenu.
Odlucio sam se za online kupovinu sata koji sam uzivo video u Turskoj i dopao mi se na prvi pogled.
Sat je narucen sa Horademoda i ovog puta placena je i carina i porez i ako je prodavac napisao manju cenu na paketu. Naravno, nasi carinici su svoj posao odradili profesionalno. Nakon 5 dana nestrpljenja, dobio sam poziv da odnesem dokaz o uplati u postu kod zeleznicke stanice gde sam odmah po placanju i preuzeo paket.
I evo par slika:
Sat mi se jako dopao i jedva cekam da vidim i njenu reakciju Odusevila me je i preklapajuca kopca koja mu je dala poseban smek kao i perla cifer koji se lepo presijava. Spoj sportskog i elegantnog sata, meni prelep.
Bookmarks sajtovi