Poštovanje,nisam neki poznavalac satova pa ako može neko nešto da mi kaže o ovom satu pošto ništa o njemu ni sam našao.od kada je,i ima li neku vrednost?hvala
Poštovanje,nisam neki poznavalac satova pa ako može neko nešto da mi kaže o ovom satu pošto ništa o njemu ni sam našao.od kada je,i ima li neku vrednost?hvala
Druže nismo baba Vanga
Ne znam kako da postavim sliku
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@sin.er
Govori u svoje ime, grešniče. Meni se baš prikazuje jedan. Vidim jedno kućište, dođe mu kao okruglasto, a sve nekako sa ugla četiri. Vidim pozlatu, ili je možda nikl u pitanju - mutna ova kristalna kugla. Nešto se tu okreće i nekim metalnim prstima upire, sve sa paklenim točkovima svaki od kojieh oštrice ima. Vidim... vidim krunu kraljevića Marka... na remen se staviti može, a može biti da je remen lanac... Vreme... vreme... cifer će mu sijati kroz koridore vremena sve dok ljudi postoje... Začin teći mora...
Sviđa mi se što se posle dosta vremena i na ovom forumu pojavio zista šarolik član.
Vodič, Dina, nazire se širina.
Genijalno,impresioniran sam.stvarno inventivno,mnogo si mi pomogao.
@Djule
Sat je iz sedamdesetih, ovaj stil je tada bio dominantan a jump hour digitalac je imao "renesansu" (originalni period popularnosti, izmedju dva svetska rata) i to obicno u vidu jeftinijih modela. Ovo je skoro sigurno rebrand-iran (nisam do sada video Darwil izdanje, mada je samo kuciste i cifer u ovoj formi cesto upotrebljavan pod drugim imenima) sat, sto je takodje uobicajeno za satove ovog tipa. Ovakvi satovi tipicno imaju mehanizam izuzetno loseg kvaliteta (da li se cuje sa drugog kraja sobe?), mada postoje izuzetci poput recimo AS1901 kalibra koje je ugradjivao Lip u jedan svoj model. Vrednost, vrednost je cesto u popularnosti - ovakvi satovi se prodaju obicno za vise nego sto vrede. Sad, sto se humorista tice, ima nas bar dvojica (ili dvoje?) koji smo odgovorili na vasu prvu poruku
...a i sat jeste nekako okrugao, a ipak kockast - nevernici nek se pripaze
Poslednja ispravka: No42 (23.8.2017. u 18:52)
Pozadi piše Darwil MS hydro polyp a radi skoro nečujno.ako ti šta to govori.jedan drug mi kaže da je redak model darwila i da ima neku vrednost,ja stvarno nemam pojma pa ako imaš saznanja koliko otprilike koliko vredi bio bih ti zahvalan kao i za ovaj opis.pozdrav za sve humoriste 😃
Bookmarks sajtovi